brojač poseta

петак, 13. фебруар 2009.

RAZVOD ZBOG "ISTINE"!

Posle šokantne ispovesti Zorice Marinković u emisiji „Trenutak istine", supruga njenog ljubavnika Dušana S. podnela zahtev za razvod braka

s1

Iskrenost po svaku cenu... Zorica Marinković u kvizu „Trenutak istine"

Čovek koji sa Zoricom Marinković, učesnicom „Trenutka istine", ima troje vanbračne dece, nije se mnogo potresao kada je njegova ljubavnica pred milionima ljudi priznala njihovu vezu, ali je zbog toga njegova zakonita supruga već juče podnela zahtev za razvod.

Kako Press saznaje, u telefonskom razgovoru posle emisije, u kojoj ga je Zorica čak nazvala i slabićem, otac njene dece joj je rekao da je „voli najviše na svetu"?!

- On i Zorica čuli su se odmah posle emisije - kaže odlično obavešteni izvor Pressa, i dodaje: - Ona ga je pozvala i pitala da li je gledao emisiju. Odgovorio je da jeste, a kada ga je pitala kakav je njegov utisak posle svega, odgovorio je: „Ti znaš da te volim najviše na svetu".

Kvar na predajniku, rejting ipak visok

Emisija „Trenutak istine" bila je u sredu, 11. februara, najgledanija emisija na srpskim TV kanalima. Iako te večeri zbog kvara na predajniku na Rudniku deo Srbije nije mogao da prati program Pinka, minutni rejting išao je i iznad 25 rejting poena, a emisiju je pratio svaki četvrti stanovnik Srbije.

U Rumi, gradu iz kog je beskompromisna matičarka, čija je ispovest u „Trenutku istine" šokirala javnost, uveliko se spekuliše ko je muškarac koji živi u srećnom braku, u kome ima četvoro dece, a pri tom ima i ljubavnicu, i sa njom još troje mališana. Tokom emitovanja šou-programa, Zoričina majka Ljiljana je u jednom momentu pomalo nerazumljivo izgovorila njegovo prezime, što je izazvalo dodatne spekulacije.

- Većina Rumljana je zaključilo da je reč o Dušanu S., uglednom prosvetnom radniku i bivšem opštinskom čelniku, članu crkvenog odbora, jer on „ispunjava sve uslove" - kaže izvor Pressa, i nastavlja: - Tačnije, on ima četvoro dece, dobro poznaje Zoricu i sasvim se uklapa u profil čoveka kog je ona opisala na „vrućoj stolici".

Ekipa Pressa, koja je juče boravila u Rumi, kontaktirala je sa gospodinom Dušanom S., koji je odbio da razgovara na temu svog poznanstva sa Zoricom, ali nas je uputio na svog prezimenjaka, Dragana S., tvrdeći da je zapravo reč o njemu.

- Ne, ne... to nisam ja, mora da ste pogrešili - zbunjeno je reagovao Dušan. - To je sigurno moj prezimenjak Dragan, idite kod njega, on živi tu blizu.

Međutim, Rumljani, posebno iz okoline Vinogradske ulice, potpuno su sigurni da je reč o njihovom komšiji, i tvrde da je njegova supruga Snežana već juče podnela zahtev za razvod braka.

- Njih dvoje rade u istoj školskoj ustanovi i dugo su u braku - objasnio je jedan od naših sagovornika koji je, razumljivo, želeo da ostane anoniman. - Ona mu je mnogo puta progledala kroz prste, pre svega zato što imaju četvoro dece, ali posle onoga u „Trenutku istine" moralo je da pukne. Svađali su se celu noć, a ona je odmah ujutru krenula da podnese zahtev za razvod braka. Pri tom, pored troje dece sa Zoricom, on ima još jedno dete, iz veze sa ženom koja je ‘70 godište i sa kojom je radio u izbornoj komisiji - dodaje naš izvor.

s2

Javna tajna... U Rumi svi znaju istinu, ali niko ne želi javno da govori

Supruga Dušana S. koju smo uspeli da dobijemo telefonom odbila je da daje izjave za medije. Saslušala nas je i samo kratko rekla: „Hvala, do viđenja".

Zorica Marinković, glavna „junakinja" drame, nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje identitet svog ljubavnika i oca svoje dece, ali je otkrila da deca ne nose njegovo prezime, iako je u emisiji, u ćaskanju sa voditeljkom Tanjom Vojtehovski, između pitanja tvrdila da ih je priznao.

- Ne mogu da vam kažem ime, ali čitava Ruma zna o kome je reč - rekla je Zorica za Press.

Naši izvori, međutim, tvrde da njen ljubavnik zapravo i nije zvanično priznao decu, i da zato ona ne nose njegovo prezime. Očigledno je da pravu istinu o ovom nesvakidašnjem slučaju, izgleda, zna samo Zorica, ali je njenim gostovanjem u „Trenutku istine" klupko svakako počelo da se odmotava, a ishod je nemoguće predvideti.

Нема коментара: