brojač poseta

уторак, 17. фебруар 2009.

Paparazzo: SEKA POSETILA VELJU

Folk pevačica Seka Aleksić posetila je preksinoć oko 22 sata lidera političke stranke Nova Srbija Velimira Ilića, koji se zbog zdravstvenih problema već četiri dana nalazi na oporavku na odeljenju neurohirurgije Urgentnog centra u Beogradu

VELJA
Probili kordon... Veljina ćerka Dijana Ilić, maneken Mladen Radulović i Seka Aleksić izlaze iz Kliničkog centra Srbije

Seka, koja se u nedelju kasno po podne vratila s nastupa u Sarajevu, u posetu Iliću stigla je oko 22 sata u društvu svog dečka Mladena i Veljine mlađe ćerke Dijane, a paparaco Pressa ovekovečio je njihov izlazak iz bolnice nešto pre ponoći.

- Seka i Velja imaju jako korektne komšijske odnose, budući da već duže vreme imaju stan do stana u jednoj luksuznoj zgradi na Vračaru - navodi sagovornik Pressa blizak političaru. - Seka se i privatno druži s Veljinom ćerkom Dijanom, koja živi u tom stanu, dok predsednik Nove Srbije tu prespava samo kada boravi u Beogradu. Pevačica se veoma potresla kada je čula da je Ilić završio u bolnici, pa je po povratku s nastupa iz Bosne s Dijanom Ilić i svojim dečkom odlučila da poseti Velju u bolnici. U želji da izbegnu medije, njih troje su se u bolnicu dovezli oko 22 sata u Sekinom „krajsleru" i kod Ilića se zadržali skoro do ponoći. Prilikom ulaska u bolnicu, njih dve su nosile kese s hranom i voćem za bolesnog političara - navodi sagovornik Pressa.

VELJA2

Velja Ilić je u bolnicu primljen u petak, nakon što je u svom stanu zbog visokog pritiska pao u nesvest i tom prilikom povredio glavu.

Iliću ponovo pozlilo, pritisak mu opet skočio na 180/110

Kako saznaje Press, Velji Iliću pozlilo je nekoliko sati posle Sekine posete, zbog čega su lekari juče svima zabranili posetu lideru Nove Srbije.

- Velja je u noći između nedelje i ponedeljka ponovo imao pritisak 180/110, jednako visok kao kad je primljen u bolnicu. Danas ide na magnetnu rezonancu i od rezultata zavisi da li će i kada biti pušten iz bolnice - navodi izvor Pressa, blizak Iliću.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski potvrdila je juče da će lider njihove stranke Velimir Ilić ostati u bolnici. - Velimir se oseća dobro, pod lekarskom je kontrolom, a danas ćemo imati podatke o tome kada će izaći - rekla je Filipovska. Ona je ranije rekla da se Ilić obratio lekarima zbog „premora i povećanog krvnog pritiska", izazvanog „medijskom hajkom" protiv njega.

Нема коментара: