brojač poseta

понедељак, 02. фебруар 2009.

PAKLENA TROJKA

Đani Ćurčić: Aca Lukas, Oliver Mandić i ja otvaramo zajedno najbolju diskoteku u Beogradu

s1

Saša Ćurčić, pobednik prvog VIP „Velikog brata", biće treći partner Aci Lukasu i Oliveru Mandiću, koji su nedavno rešili da otvore svoj noćni klub u centru Beograda. Popularni Đani, koji je zbog velikog interesovanja nedavno proširio kapacitete svoje škole fudbala, ući će u partnerstvo sa folk i pop velikanima, jer je, kako kažu njegovi prijatelj - jednako lud da sa Lukasom i Olijem ima zajednički biznis.

Đani Ćurčić: Neću u „Velikog brata" ni za kakve pare!

Saša Ćurčić kaže za Press da ni pod kojim uslovima neće učestvovati u specijalu „Veliki brat - Ol stars", koji će se u martu emitovati na TV Pinku.

- Niko me nije zvao iz „Emoušna", ali i da me zovu, ne bih učestvovao ni za kakve pare - rekao je Đani, i na konstataciju da nije sportski da se odrekne titule bez borbe, dodao je: - Jednom sam pobedio i to mi više nije interesantno. Ma, ne vraćam se na mesto zločina.

- Đani se ne plaši ortakluka sa Acom i Oliverom, a njegovo najveće iskustvo odnosi se na to da je, igrajući fudbal u Engleskoj i Americi, na ovakvim mestima potrošio silne milione koje je zaradio - kaže izvor Pressa, blizak Ćurčiću, i dodaje: - Još uvek nije poznato po kom principu će poslovati partnerstvo, ali nesumnjivo da će zbog njih trojice svi dolaziti u tu diskoteku.

Đani je u izjavi za Press potvrdio da planira da sa Oliverom Mandićem i Acom Lukasom otvori diskoteku sa, kako kaže, „senzacionalističkim programom, do sada neviđenu u regionu":

- Nas trojica musketara - Oliver, Aca i ja otvaramo do kraja godine najjaču diskoteku u zemlji i regionu. Čuvena „Diskoteka 54" se iz Londona seli u Beograd. Neću više ništa da pričam, da ne ispadne kako Đani najavljuje nemoguće. Živi bili pa videli - kaže za Press pobednik prvog serijala VIP „Velikog brata".

Oliver Mandić već godinama je vlasnik kafića „Klub umetnosti", koji se nalazi u ulici Zmaja od Noćaja.

Нема коментара: