brojač poseta

петак, 20. фебруар 2009.

OSTAJEM U BRAKU!

Snežana Osmanović iz Zaječara, koja je umalo osvojila pola miliona dinara u „Trenutku istine", tvrdi da ne zamera mužu što ju je sprečio da odgovori na ključno pitanje - da li misli da je on loš u seksu

s1

Suprug Igor sprečio je Snežanu Osmanović iz Zaječara da postane prva takmičarka koja će producentima „Trenutka istine" olakšati kasu za pola miliona dinara.

Mlada Zaječarka, koja je iskrenošću osvojila publiku u studiju, gledaoce, pa čak i voditeljku Tanju Vojtehovski, na kojoj se jasno videlo koliko ju je potresla Snežanina ispovest, ipak ne zamera suprugu što je pritisnuo crveno dugme i sprečio da odgovori na pitanje koje je donosilo pola miliona.

Da li zamerate suprugu što vas je sprečio da odgovorite na pitanje da li mislite da je on loš u seksu?

- Ne. Ništa mu ne zameram. On je uradio kako je mislio da treba. Mi smo se pre emisije dogovorili da idemo do 250.000 dinara, a ja sam samoinicijativno odlučila da idem dalje.

Priča se da vaš motiv nije bio novac, već prilika da mu „vidite facu" kad odgovorite na neka pitanja?

- Za mene je ovo bila samo lepa igra. Ja sam to tako shvatila i tako se i ponašala. Baš me briga šta drugi misle.

s2

I posle svega ja volim njega... Snežana i Igor Osmanović

U početku niste mogli da poverujete da ste „pali" na pitanju da li ostajete u braku samo zato što nemate volje da se razvedete?

- Odgovorila sam da nije tako, i još to mislim. Nije mi jasno šta se desilo. Ja smatram da sam rekla istinu, i sada da mi ponovo postave to pitanje, isto bih odgovorila. Šta o tome misli moja podsvest, stvarno ne znam.

Priznali ste da ste se potukli sa suparnicom zbog vašeg muža. Da li mislite da je bilo koji muškarac vredan toga?

- Ne razmišljam o tome. Ja sam, jednostavno, takva. Muž i ja smo i dalje zajedno i sve je u redu između nas. Žao mi je što nisam uzela novac, ali mislim da će mi brak posle ovoga biti još bolji.

Tanja nije babaroga

Prilikom snimanja, tvrde izvori Pressa, Snežana Osmanović imala je veći strah od voditeljke Tanje Vojtehovski nego od poligrafa.

- To je istina. Znate, ja sam iz male sredine, i Tanja je prva javna ličnost koju sam srela u životu, a na televiziji mi je delovala mnogo strogo. Stvarno sam bila zbunjena pred njom, ali kada smo se kasnije upoznale, shvatila sam da je ona sasvim normalna osoba, i to mi je jedna od najlepših stvari koje su mi se desile u vezi sa „Trenutkom istine".

Da li vam je neko od porodice ili prijatelja zamerio što ste bili toliko iskreni?

- Naprotiv. Svi me hvale i tapšu po ramenu. Prava sam TV zvezda u svom kraju. Zaječar je malo mesto, svi se znamo međusobno, i dosad nisam srela nikoga ko bi mi zamerio.

Posle snimanja emisije na parkingu je, navodno, došlo do fizičkog obračuna između vašeg supruga, s jedne, i oca i brata, s druge strane?

- To sam i ja čula, ali to nije istina. Imali smo neki problem sa autom, koji nije hteo da upali, pa je tu bilo guranja, pa šlepovanja, mnogo komešanja, pa je neko možda pogrešno protumačio. Što se mene tiče, mogu i ponovo na poligraf da bih dokazala da to nije istina.

Нема коментара: