brojač poseta

петак, 20. фебруар 2009.

Odneli kofer s 500.000 dinara iz tipovanog kombija!.

Dvojica naoružanih napadača opljačkala su sinoć oko 22.30 kombi firme „Ekspres kurir" u Ustaničkoj ulici u Beogradu

s

Munjevito... Nemaskirani razbojnici „odradili" kombi za nekoliko minuta

Napadači su belom zastavom „101" preprečili put kombiju i munjevito iz njega odneli srebrni kofer sa natpisom „Pančevo", u kom je bilo 500.000 dinara. Vozač brze pošte pokušao je da izbegne „keca", ali to nije uspeo i zakucao se u banderu. Lopovi su nakon pljačke pobegli u nepoznatom pravcu, a policija je počela intenzivnu potragu za njima.

Napadači su presekli put kombiju u blizini tramvajske okretnice u beogradskom naselju Konjarnik. Oni su, kako saznajemo, od svega što je bilo u vozilu ukrali samo jedan kofer u kome je bio novac.

- Video sam kako „kec" seče put kamionetu, čiji je vozač pokušao da izbegne sudar, ali nije uspeo. Udario je u banderu i oborio je. Mladići koji nisu bili maskirani zadržali su se kod zadnjeg dela vozila veoma kratko. Video sam kako beže, a jedan od njih je u ruci držao kofer - rekao je očevidac koji je želeo da ostane anoniman.

Čovek koji je bio na autobuskoj stanici kaže da se sve odigralo veoma brzo.

- Prvo sam primetio neki beli auto kako veliko brzinom uleće ispred kamioneta. Odmah zatim, iz njega izleću dvojica nemaskiranih naoružanih napadača i trče prema kombiju. Obojica trče do zadnjeg dela vozila, ne obazirući se na vozača i saputnika. Posle nekoliko minuta uleću u automobili i beže - ispričao je Beograđanin koji je čekao autobus.

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka ovog kombija bila je - tipovana. Naš sagovornik iz policije kaže da će se ta priča potvrditi ako se utvrdi da su pljačkaši iz kombija punog paketa odneli samo jedan kofer.

Нема коментара: