brojač poseta

петак, 20. фебруар 2009.

NATA PEVA BOLESNA!

Nataša Bekvalac nastupala u Mostaru iako su joj pre tri nedelje lekari ustanovili tumor na jajniku

s

Pop zvezda Nataša Bekvalac, i pored toga što su joj lekari pre tri nedelje ustanovili da ima tumor na jajniku, i dalje nastupa. Kako Press saznaje, Nata, kojoj se lekari zakazali hitnu operaciju za 25. februar u Novom Sadu, pevala je pre nekoliko dana u Mostaru u diskoteci „Frotea". Prema rečima sagovornika Pressa, Nata je nastup iznela odlično i nijednog trenutka nije pokazala svojoj publici da ima zdravstvenih problema.

- Diskoteka „Frotea", koja se nalazi u Čitluku pored Mostara, bila je prepuna, a Nataša je bukvalno blistala - navodi sagovornik Pressa koji je bio na nastupu. - Na sceni je bila veoma živahna i raspoložena, posebno kada je otpevala svoj hit „300 stepeni" i celo veče je imala odličan kontakt sa publikom. Niko nije mogao ni da nasluti da ima ozbiljne zdravstvene probleme. Bekvalčeva je pravi profesionalac, pa će odmah pošto se oporavi od operacije krenuti na turneju sa Dinom Merlinom - zaključuje sagovornik Pressa.

slika

Dači samo lekar može da zabrani da vozi

Novosadska policija tvrdi da nema nadležnost da Natašinom suprugu Dači Ikodinoviću, koji je nedavno uslikan kako vozi automobil jednom rukom, oduzme vozačku dozvolu: - Izvršenje takve mere u nadležnosti je odeljenje za upravne poslove. Oni mogu da reaguju samo ako od Dačinog lekara dobiju zahtev za zabranu. Saobraćajni policajac može da na licu mesta zaključi da li je vozač sposoban da nastavi vožnju ili ne - zaključili su u saobraćajnoj policiji MUP-a Novi Sad.

Нема коментара: