brojač poseta

среда, 25. фебруар 2009.

MAČETOM PO LICU I RUCI

Miljan Đurašinović, zvani Tasmanijski Đavo, izbo vlasnika kladionice „Kalčo bet“ Sretena Dimitrevskog jer ga je ovaj zamolio da prestane u lokalu da „razmenjuje nežnosti“ sa svojom devojkom!


Svetski šampion u ultimat-fajtu Miljan Đurašinović (30), zvani Tasmanijski Đavo, izbo je nožem i isekao po licu vlasnika kladionice „Kalčo bet" Sretena Dimitrevskog (51)! Napad se dogodio juče oko 16 časova u Ustaničkoj ulici 128 kada je Dimitrevski zamolio Đurašinovića i njegovu devojku da prestanu da se ljube i neprikladno „razmenjuju nežnosti" u njegovoj kladionici.

Sreten je zadobio teške povrede lica i leve ruke, za koju se lekari bore da ne bude amputirana.

Do svađe je došlo odmah posle upozorenja vlasnika kladionice, a potom i do tuče tokom koje su razbijena ulazna vrata, kroz koja su obojica proletela. Tada je Tasmanijski Đavo izvadio mačetu i naneo teške povrede vlasniku „Kalčo beta". Policija je ubrzo došla, a Đurašinović je pokušao da pobegne, ali je uhapšen dok je pretrčavao ulicu.

Prema rečima očevidaca, svađa je prešla u katastrofalnu tuču, u kojoj je polomljen veliki deo inventara i razbijeno staklo na ulaznim vratima, kroz koja su obojica proletela.

Pljuštali udarci!

- Šamari i pesnice „leteli" su na sve strane! Bio sam zatečen! Prebacivali su se preko stolova kao na filmu, a onda je mladić izvadio nož i isekao Sretena. Sve se desilo za nekoliko sekundi! Još sam u šoku! - prepričavao je jedan stariji sugrađanin koji se našao na mestu incidenta dok je uplaćivao listić za kladionicu.

U lokalu je u tom trenutku bilo petnaestak gostiju, uglavnom muškaraca koji su se spremali da uplate kladioničarske listiće. Ipak, policiju je pozvala radnica u frizerskom salonu „Ekskluziv" koji se nalazi pored kladionice.

- Čula sam svađu i viku iz kladionice, kada je to preraslo u tuču, zvala sam policiju. Čim sam spustila slušalicu, izašla sam i videla Sretena kako leži u lokvi krvi! Bio je skroz isečen po licu, usna mu se od otoka nije videla! - priča radnica ovog salona.
S obzirom na to da je policija pozvana još dok je tuča trajala, Miljan je brzo uhapšen iako je pokušao da pobegne! Kako nezvanično saznajemo, s njim je privedena i njegova devojka.

Đavo pokušao da beži

- Velika vika čula se ovde kod nas iako je bilo dosta mušterija, ali i glasna muzika. Kada smo shvatili da je u pitanju svađa i kad smo čuli vriske, pogledali smo kroz prozor. Videli smo mladića kako trči preko ulice i policiju koja ga sačekuje i hapsi. Tek tada smo shvatili šta se dešava i istrčali napolje - priča Milan Veljković, koji radi u obližnjoj kladionici.

Povređeni Sreten je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, gde mu je urađena reanimacija.

- On je trenutno na odeljenju mikrohirurgije. Zadobio je teške povrede lica, najviše oko usana. Ipak, leva ruka je najkritičnija. Lekari se bore da ne bude amputirana, ali još ne znamo kakav će biti ishod - objasnio je PR Urgentnog centra Drago Jovanović.

SVETSKI PRVAK U ULTIMAT-FAJTU

Miljan Đurašinović, poznatiji kao Tasmanijski Đavo, bio je svetski prvak u ultimat-fajtu. Odrastao je u vaspitno-popravnom domu, a policiji je poznat po tučama u kojima je učestvovao kao obezbeđenje noćnih klubova prestonice. U novogodišnjoj noći 2006. ranjen je u pucnjavi u hotelu „Metropol", u kojem je dobio prostrelnu ranu na levoj ruci nakon masovne tuče gostiju.

Нема коментара: