brojač poseta

понедељак, 02. фебруар 2009.

JEDVA ČEKAM DA VIDIM JELENU

Brat teniserke Jelene Dokić živi u Beogradu, ne viđa se sa majkom, ali se redovno čuje sa ocem Damirom

Sava Dokić, mlađi brat teniserke Jelene Dokić, kaže da svim srcem navija da se njegova sestra vrati u svetski vrh. Osamnaestogodišnji mladić, koji završava privatnu srednju školu u Beogradu, kaže za Press da bi voleo da se njegova porodica opet nađe na okupu i otkriva da se stalno čuje s Jelenom, koja je zbog dobre igre u Australiji ponovo postala svetski teniski hit.

Živi u stanu na Dedinju, nema devojku!

- Sava Dokić ima 18 godina, živi sam u trosobnom stanu u elitnom delu Beograda, u neposrednoj blizini Zvezdinog stadiona, i pohađa elitnu srednju školu koja godišnje košta oko 20.000 dolara - kaže izvor Pressa blizak Dokiću, i dodaje:

- On je veoma fin mladić, pohađa četvrtu godinu elitne škole Internešenel skul of Belgrejd. Živi u komfornom stanu kod „Marakane" od oko 100 kvadrata, koji mu je najverovatnije svojevremeno kupila sestra Jelena. Iako veoma lepo izgleda, trenutno nema devojku i posvećen je učenju - zaključuje sagovornik Pressa.

- Jelena i ja se čujemo kad god smo u prilici i tada pričamo o raznim stvarima, uglavnom o tenisu, ali i o porodici. Jako mi je drago što se vratila na teren, što je pokazala svima koliko je jaka i što će tek moći da pokaže sve što zna i koliko vredi. Svaki njen meč koji se prenosi gledao sam i od srca navijao - kaže brat srpske teniserke, koja poslednjih godina nastupa s australijskim pasošem i živi na relaciji Hrvatska-Australija.

Sava Dokić navodi da mu veoma nedostaje porodica, i dodaje da o zamršenim odnosima između Dokića ne želi da priča javno:

- Ne volim da pričam za novine i ne sviđa mi se kad neko iznosi privatne stvari u medije. Zato ne bih komentarisao sukob oca i sestre jer smatram da je to ipak njihova lična stvar. Voleo bih da se sukobi jednog dana reše, a dotad samo želim da se moja sestra vrati u punoj snazi.

Svim srcem navijam za Jelenu. Voleo bih da jednog dana opet budemo zajedno...

Svim srcem navijam za Jelenu. Voleo bih da jednog dana opet budemo zajedno... Sava obožava svoju sestru

Najmlađi član porodice Dokić pohađa četvrtu godinu privatne škole na Senjaku, otac Damir živi u porodičnoj kući u Vrdniku, dok majka Ljiljana već izvesno vreme boravi u Australiji. Sava navodi da mu je žao što su razdvojeni, i dodaje da ne može da dočeka da zagrli Jelenu.

- Nedavno smo se dogovarali da se vidimo pošto se nismo videli od letos kad sam bio kod nje u gostima. Ne znam kada će se to dogoditi, jer sada imam obaveze u školi. S majkom se ne viđam pošto ona i ne živi u Srbiji, a sa ocem sam u OK odnosima i često se viđamo. Voleo bih da jednog dana opet svi budemo zajedno - zaključuje Sava Dokić.

Porodica Dokić je napustila Australiju 2001, a Jelena, koja već dugo ne razgovara s ocem, ponovo je počela da igra pod zastavom Australije 2006. godine.

Нема коментара: