brojač poseta

среда, 25. фебруар 2009.

JARIĆ SE OŽENIO NAJLEPŠOM BRAZILKOM

Adrijana Lima i Marko Jarić izgovorili sudbonosno „da" na tajnoj ceremoniji u Americi. Uskoro svadba i u Srbiji! Markov otac za venčanje saznao od novinara Pressa

Srpski košarkaš Marko Jarić oženio se Adrijanom Limom, zanosnom brazilskom manekenkom. Kako navodi poznati magazin „Pipl", bek Grizlija iz Memfisa i zaštitno lice „Viktorijas sikreta" izgovorili su sudbonosno „da" na Dan zaljubljenih, na tajnoj, intimnoj ceremoniji u gradiću Džekson Hol u američkoj državi Vajoming.

Nije više devica, ostaje katolikinja?!

Izvori bliski ovom paru kažu da tvrdnje da će Adrijana zbog Jarića postati pravoslavka nemaju osnova, jer je lepa Brazilka oduvek isticala da je velika katolikinja i da svake nedelje ide u crkvu. S druge strane, Marko je navodno svojevremeno izjavio da su se dogovorili da se venčaju „u našoj crkvi". Njegov otac Srećko za Press kaže da je to vrlo moguće. - Što se ne bi venčali u crkvi?! - pita se Srećko Jarić, i dodaje: - Kad se Marko i Adrijana venčaju, to ne mora nužno da znači da će ona menjati veru.

Inače, seksepilna manekenka više puta je istakla da je devica i da za nju nema seksa pre braka. Da li je reč o marketinškom triku ili je to istina, Jarić je najbolje mogao da proveri prve bračne noći, već 15. februara.

S obzirom na to da su venčanju prisustvovali samo kumovi i najbliži prijatelji, poznati par planira veliku svadbu u maju, i to u Brazilu i Srbiji. Detalji o srpskom venčanju obavijeni su velom tajne, ali se, u skladu sa srpskim običajima, očekuje da će to biti „velika mrsna pravoslavna svadba", posle koje će se lepa manekenka predstavljati kao Adrijana Jarić.

- Veoma smo uzbuđeni zbog zajedničke budućnosti. Radujemo se velikoj romantičnoj svadbi početkom leta za prijatelje i porodicu - izjavila je srpska snajka za „Pipl".

Brazilska manekenka i srpski košarkaš zarekli su se na večnu ljubav bez bliceva paparaca, na čemu im zavide mnoge svetske zvezde.

Lima i Jarić upoznali su se 2006, a počeli su vezu dve godine kasnije. Posle devet meseci zabavljanja, Jarić (30) je 12. juna 2008, kad je Adrijana proslavljala 27. rođendan, na domali prst manekenke stavio dijamantski prsten vredan više od 100.000 dolara.
Markov otac Srećko Jarić vest o venčanju svog sina saznao je od novinara Pressa. Zatečen ovom informacijom, Jarić senior tvrdi da se njegov sin nije oženio.

- Apsolutno ništa ne znam o tome! Prekjuče sam se čuo sa Markom, ništa mi nije pominjao. To sigurno ne bi krio od svog oca. Venčanje se očekuje tek kad Marko završi sezonu - rekao je bivši košarkaški as Srećko Jarić za Press.

Нема коментара: