brojač poseta

понедељак, 23. фебруар 2009.

HOLIVUD U BG "SILIKONSKOJ DOLINI"

Britanski glumac Rejf Fajns, posle svečanog otvaranja Festa, isprobao čari beogradskog noćnog života

s1

Filmsko kuliranje... Rejfu Fajnsu naš paparaco nije pokvario apetit

Slavni britanski glumac velškog porekla Rejf Fajns, pošto je u petak uveče otvorio najveći filmski festival u Srbiji, 37. Fest, odlučio je da svoj kratki boravak u Beogradu iskoristi da iznova obiđe srpsku prestonicu, kako bi utvrdio gradivo iz jula prošle godine, kada je birao lokacije na kojima će naredne godine snimati svoj film „Koriolan".

Ovoga puta Fajns je i isprobao čuveni beogradski noćni život. Naš paparaco je šarmantnog glumca ulovio iste večeri kada je otvorio Fest, kako u društvu svoje nepoznate, starije dobrodržeće dame i članova protokola večera u elitnom restoranu „Dorijan Grej", smeštenom u čuvenoj „silikonskoj dolini", ulici Strahinjića bana. Fajns je u restoran došao bez obezbeđenja i delovao je jako raspoloženo i spontano. Već posle prve čaše vina glumac je skinuo kravatu i potpuno se opustio, ćaskajući sa prijateljima. Videvši da naš fotoreporter pokušava da ovekoveči njegov noćni provod, Fajns je reagovao opušteno i sa osmehom, međutim dama je odmah stavila šubaru na glavu i počela da se skriva od objektiva.

s2

Predstavnica protokola Festa reagovala je i hitno od konobara tražila račun. Posle samo nekoliko minuta, stigao je službeni vozač, koji je Fajnsa i njegovo društvo odvezao u nepoznatom pravcu.

s3

Нема коментара: