brojač poseta

четвртак, 26. фебруар 2009.

BAŠ SE IMA ...

Naomi Kembel za proslavu rođendana potrošila dva miliona evra, Nikolas Kejdž sebe častio ostrvom, Bijonse Nouls nosi helanke od 55.000 evra, a princ Azim poklanja skupoceni nakit poznatima

1. Anđelina Džoli i Bred Pit potrošili 80 miliona evra

U toku 2007. Anđelina Džoli i Bred Pit potrošili su 80 miliona evra na luksuznu jahtu. Trospratna jahta poseduje bazen, teretanu, šest potpuno opremljenih spavaćih soba, kao i heliodrom. Međutim, Branđelina još uvek nema helikopter, pa je možda upravo on sledeći na njenoj šoping listi.

2. Džordž Kluni potrošio 25.000 evra

Za dan zaljubljenih prošle godine Kluni je potrošio 25.000 evra samo za izlazak sa tadašnjom devojkom Sarom Larson. Par je proveo noć u „Hju Hefener skaj vili" u Las Vegasu. Neke od pogodnosti Hefnerovog apartmana su vodopad, rotirajući krevet, bazen, TV sala, sobe za masažu i vežbanje, sauna... Džordž je devojku izveo i na romantičnu večeru, a zatim su prisustvovali i šouu čuvenog putujućeg pozorišta „Cirkus solej".

3. Naomi Kembel potrošila dva miliona evra

Naomi nije poput većine smrtnika rođendan slavila jedan, već tri dana. Ona je 36. rođendan proslavila tako što je zakupila 18 spratova jedinog hotela na svetu sa sedam zvezdica „Burj al Arab" u Dubaiju. Žurka je bila tematski raznolika, a među gostima su bili Bekamovi, Linda Evanđelista i Eva Hercigova.

4. Nikolas Kejdž potrošio 1,7 miliona evra

Obični ljudi kupuju vikendice, a holivudske zvezde ostrva za odmor. Glumac spada među tri osobe koje imaju ostrvo na bahamskom Egzuma arhipelagu. Za 40 ari zemljišta Kejdž je izdvojio 1,7 miliona evra.

5. Princ Azim potrošio 8,7 miliona evra

Njegova uzvišenost princ Azim (27) od Bruneja poznat je kao internacionalni bilionerski plejboj. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 12,5 biliona funti. Status plejboja potvrdio je 2000. kada je tri miliona evra vredan osmokaratni dijamantski prsten i ogrlicu poslao privatnim avionom da se preda na ruke Maraji Keri pred njen koncert na „Medison skveru". Sin sultana od Bruneja voli društvo poznatih, pa je tako dao 5,7 miliona Majklu Džeksonu da bi posetio njegovu rođendansku žurku u Londonu.

6. Britni Spirs potrošila 12.500 evra

Pevačica koja je imala nekoliko nervnih slomova želi da ponovo izgleda kao pre. To će joj verovatno i uspeti ako je suditi prema novcu koji je dala za posebne režime ishrane i vežbi. Britni 6.000 evra mesečno daje za nutricionistu, 4.500 za fitnes trenera i 2.000 za plesnog koreografa.

7. Tom Kruz potrošio 350.000 evra

Kad dođu nove komšije, u Americi je običaj da se napravi torta od banane i poželi im se dobrodošlica. Kada su se Viktorija i Dejvid Bekam preselili u Los Anđeles, Tom Kruz im je za dobrodošlicu poklonio čak tri automobila.

Viktorija je dobila „bentli kontinental GT" sa zlatnim monogramom, a Dejvidu je pripao „DUB edišn kadilak eskalade" kao i „DUB edišn linkoln navigare". To je prava komšijska ljubav.

8. Bijonse potrošila 55.000 evra

Helanke su se vratile poslednjih godina u modu, a poznate ličnosti ne mogu da ih se zasite. Iako one u proseku koštaju dve funte, one koje nosi Bijonse koštaju 55.000 evra. Zlatne helanke „balensijaga" nosila je na dodeli muzičkih nagrada Bet.

9. Poznati u svemiru svako je potrošio 115.000 evra

Među onima koji prvi žele da lete u svemir na novoj sjajnoj letelici „Ričard Bramos" jesu glumac Vilijam Šatner, Dejv Navaro, gitarista „Red hot čili pepersa", glumica Sigurni Viver, muzičar Mobi, Paris Hilton i astrofizičar Stefan Houking. Multimilioner Branson i njegova porodica biće takođe na brodu „Vsenterprajz" tokom njegovog prvog komercijalnog leta 2009. Cena za njegovo lansiranje u svemir je 115.000 evra po osobi.

10. Kim Bejsinger potrošila 10 miliona funti

Glumica je 1989. godine kupila gradić Braseloton u njenoj rodnoj Džordžiji. Ona se nadala da će grad pretvoriti u turističku atrakciju, s filmskim studijima i „Bejsinger filmskim festivalom". Ipak, 1993. Kim je imala finansijskih problema, tako da je morala da proda grad.

Нема коментара: