brojač poseta

среда, 21. јануар 2009.

UBILI ZA 2.500 DINARA!

Ivica Mihajlović i Novica Radosavljević uhapšeni zbog sumnje da su ubili prostitutku Minju Kočiš. Novica tipovao Minju jer je mislio da ima 4.000 evra. Ivica je ubio nožem i pronašao samo 2.500 dinara

Ubica.... Ivica Mihajlović dva puta ubo nožem Minju u grudi

Ubica.... Ivica Mihajlović dva puta ubo nožem Minju u grudi

Ivica Mihajlović (30) iz Vladičinog Hana i Novica Radosavljević (36) iz Požarevca uhapšeni su zbog sumnje da su zbog 2.500 dinara ubili prostitutku Minju Kočiš (39)! Novica je tipovao prostitutku jer je mislio da ima ušteđevinu od 4.000 evra, a Mihajlović ju je ubio, ali je kod nje pronašao samo 2.500 dinara!

Minja (Mihalj) Kočiš (39) iz Kikinde, koja je nedavno promenila pol i od muškarca postala žena, pronađena je mrtva s dva uboda nožem u grudi 18. januara u iznajmljenom stanu u Sezanovoj ulici 88 (bivša Filipa Filipovića) na Vračaru. Njeno telo ležalo je punih deset dana u stanu! Policija je efikasnom akcijom uhapsila dvojicu mladića osumnjičenih da su 8. januara izvršili stravičan zločin.

Žrtva.... Minja Kočiš ubijena 8. januara u stanu u ulici Filipa Filipovića 88, telo pronađeno 10 dana posle

- Priveli smo desetak osoba za koje smo sumnjali da imaju veze sa ovom prostitutkom. Utvrđeno je da su Mihajlović i Radosavljević ubili Minju Kočiš. Uhapšeni su se upoznali u zatvoru u Nišu u kojem su u istoj ćeliji služili kazne zbog ubistva. Radosavljević je odslužio 15 godina zatvora zbog ubistva očuha, dok je Mihajlović, koji je 1999. osuđen na 15 godina zbog monstruoznog ubistva Mioljke Vranić, 2002. pobegao iz niškog zatvora - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, Novica Radosavljević je često odlazio kod prostitutki, a bio je i Minjina mušterija.

- Istragom je utvrđeno da je Radosavljević nekoliko puta dolazio kod Minje Kočiš u iznajmljeni stan, u kojem je koristio njene usluge. Jednom prilikom čuo je da Minja drži veliku deviznu ušteđevinu u kući, oko 4.000 evra, pa je napravio plan da dođe do tih para - kaže naš sagovornik iz policije, i dodaje:

- Novica i Ivica su nedavno počeli da žive zajedno. Iznajmili su stan na Paliluli, u ulici Dragoslava Srejovića. Ivica je pljačkao prodavnice po gradu uz pretnju nožem, a „zaradu" je delio s Novicom. Početkom januara Novica je predložio Ivici da opljačkaju Minju. Plan je bio da se Mihajlović javi na Minjin oglas i pravi se da je mušterija, i da tako uđe u njen stan. Radosavljević je rekao Mihajloviću da Minja u stanu ima najmanje 4.000 evra.

Ivica Mihajlović je 8. januara po dogovoru došao kod Minje, dok je Novica bio ispred zgrade.

- Čim je ušao u stan, Ivica je nasrnuo na Minju tražeći da mu da novac. Pošto je Minja ranije bila muškarac, pružila je jak otpor, pa je Mihajlović zgrabio nož iz sudopere i zario ga žrtvi dva puta u grudi! Sve vreme ispred vrata stajao je Radosavljević, čuvajući stražu. Posle zločina Mihajlović je oprao nož u sudoperi i ostavio ga. Pretražio je stan i na kraju uzeo novčanik sa 2.500 dinara, nakon čega su obojica pobegla. Vratili su se u svoj stan, a Ivica je krvavu garderobu bacio u kontejner - kaže naš sagovornik.

Ivica ubio i zapalio staricu

Ivica Mihajlović je 1999. uhapšen i osuđen u Vladičinom Hanu za ubistvo penzionerke Mioljke Vranić. On je nesrećnu ženu izmasakrirao nožem, a onda polio benzinom i zapalio! Uhapšen je kada je njegov otac pozvao policiju i rekao im šta je mu je sin uradio.

Nakon što je 2002. pobegao iz niškog zatvora, Mihajlović se krio koristeći identitet svog rođenog brata!

- Neverovatno je da se odbegli ubica šest godina šetao i vozio po Srbiji sa izvodom iz matične knjige svog brata. Čak su mu i saobraćajni policajci napisali kazne na ime njegovog brata - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Нема коментара: