brojač poseta

понедељак, 12. јануар 2009.

TRIJUMF CG ROMANTIKE

Ninu Petković, učesnicu „Operacije Trijumf", u Tivtu dočekao i dečko Vojo Kaluđerović, bivši pobednik serijala „Plesom do snova"

Nina Petković

Ko čeka, dočeka... Nina Petković na dočeku u Tivtu

Nina Petković, zvanično četvrtoplasirana u tek okončanoj „Operaciji Trijumf", u rodnom Tivtu dočekana je kao pobednica, uz špalir mažoretkinja i brojne sugrađane koji su joj priredili svečani doček u sali Doma „Gracija Petković". Među njima je bio i Ninin dečko Vojislav Vojo Kaluđerović, pobednik prošle sezone takmičenja „Plesom do snova".

slika

Čekao sam, čekao sam... Vojo Kaluđerović

- Nina i Vojo se već dugo zabavljaju, ali nisu javnosti otkrivali svoju vezu sve do Nininog ulaska na akademiju „Operacije Trijumf" - kaže izvor Pressa, i dodaje: - Tada je Vojo odlučio da maksimalno podrži svoju devojku, i krenuo je u žestoku kampanju da obezbedi što više glasova za Ninu.

Ni Vojina romantična podrška nije pomogla Nini da pobedi u „OT", ali je zato gradonačelnik Tivta Miodrag Dragan Kankaraš svojoj sugrađanki poželeo međunarodni uspeh.

- Grad je bio i biće uz Ninu. Nadam se da ćemo je ovako dočekati i kada se bude vraćala sa „Evrovizije" - poručio je gradonačelnik Kankaraš i ovom izjavom otvorio spekulacije da li je crnogorski predstavnik na „Pesmi Evrovizije" već poznat i pre nego što je održano takmičenje.

Нема коментара: