brojač poseta

понедељак, 12. јануар 2009.

RODILA BLIZANCE, PA IH UBILA!!!

Biljana L. (30), u nameri da sakrije čedomorstvo, devojčicu stavila u plastičnu kesu i sakrila, a dečaka bacila u septičku jamu. Meštani kažu da je razlog ovog monstruoznog čina beda u kojoj je živela sa porodicom

s1

Biljana L. (30) iz Donjih Nedeljica kod Loznice ubila je svoje tek rođene blizance, dečaka i devojčicu! Pokušavajući da prikrije ovaj stravičan zločin, majka je jedno novorođenče bacila u septičku jamu, a drugo je sakrila ispod terase porodične kuće.

slika

Monstruozno... Strelice pokazuju mesta gde je Biljana, nakon ubistva, sakrila svoje blizance

Biljana već ima četvoro dece, od kojih najstarije pohađa sedmi razred, a iz nepoznatih razloga krila je ovu trudnoću od svojih ukućana.

Kada se porodila, zbog bolova je bila primorana da zatraži lekarsku pomoć. Došla je prošlog vikenda u Zdravstveni centar „Dr Milenko Marin" i obratila se ginekologu.

Kada se pojavila u bolnici, Biljana se žalila da je dobila odliv, ali, kako nezvanično saznajemo, doktor je odmah posumnjao da ona pokušava nešto da prikrije. Nedugo zatim Biljana je priznala čedomorstvo. Odmah su je zadržali i trenutno je na oporavku u lozničkoj bolnici.

Biljana je prvo inspektorima ispričala da je telo devojčice stavila u crnu plastičnu vreću i sakrila ispod terase njihove porodične kuće.

Kako je ispričao izvor blizak istrazi, policija je odmah otišla na mesto koje im je Biljana pokazala i pronašla mrtvo dete. U kući su, ispod kreveta u spavaćoj sobi, pronašli i posteljicu.

Serija ubistava beba

n 18. septembar 2008. M. M. (35) skočila je sa drugog sprata bolnice u Novom Pazaru držeći u naručju svoju tek rođenu bebu. Ona je preživela, a novorođenče je ubila.

n 23. maj 2007. Jasmina M. (34) iz Aleksandrovca ubila je novorođenče i telo zakopala u bašti nedaleko od kuće.

n 27. mart 2006. Sanja R. (31) iz Zrenjanina ubila svoju tek rođenu bebu i bacila je u smeće. Mrtvu bebu pronašli radnici „Gradske čistoće"

n 15. septembar 2004. G. S. (43) iz Loznice ubila svoju bebu nakon porođaja u svojoj kući. Telo je zatim bacila u reku Jadar

Loznički patolog je, posle izvršene obdukcije ubijene devojčice i pregleda posteljice, ustanovio da je Biljana donela na svet blizance, i da je najverovatnije ubila i drugo dete. Suočena sa ovim dokazima, tek tada je priznala da je rodila i dečaka.

- Drugog mališana je, kako je ispričala, rodila u poljskom WC-u. Nakon što ga je ubila, bacila ga je u septičku jamu - dodaje isti sagovornik.

Istražne ekipe angažovale su ekipu koja je ispraznila septičku jamu, gde su pronašli - mrtvog dečaka. Njegovo telo poslato je na obdukciju.

Meštani ovog mesta kažu da je Biljana sa porodicom živela u teškoj bedi, i da je verovatno to bio razlog ovog monstruoznog čina. Njen muž Rajko je, prema rečima meštana, duševni bolesnik, koji već duže vreme ne radi. Pomaže im, navodno, njegova majka koja živi u Beogradu i koja im je i kupila kuću u ovom mestu.

Нема коментара: