brojač poseta

понедељак, 12. јануар 2009.

Pometnja u hotelu zbog Maradonine cigarete

Selektor Argentine Dijego Armando Maradona rešio je da nedeljno jutro započne po ustaljenoj šemi."El Pibe" je zapalio cigaretu u svojoj hotelskoj sobi u Mančesteru ne sluteći da će se kompletno osoblje zajedno sa gostima hotela uskoro naći na ulici!

Kako je preneo "Sjaksports" cigareta koju je upalio legendarni fudbaler Argentine aktivirala je alarm u hotelu gde pušenje inače nije dozvoljeno, pa je svako ko se zadesio u hotelu bio primoran da smesta napusti objekat. Među gostima hotela bila je i ekspedicija FK Čelsi čiji su članovi doputovali na meč protiv Mančester junjateda.

Kako su za dnevnik "San" objasnili očevici, fudbalerima Čelsija nije se dopalo što su preko 40 minuta stajali ispred hotela na veoma niskoj temperaturi u ranim jutarnjim časovima.
"Većina igrača Čelsija je stajala napolju drhteći od zime. To svakako nije bio način na koji su želeli da se pripreme pred meč protiv Mančester junajteda", rekli su ljudi koji su se zatekli na licu mesta.
Pušenje je u većini engleskih hotela potpuno zabranjeno, a menadžer hotela Stiven Mils izjavio je da Maradona nema veze sa incidentom iako su pojedini članovi vatrogasne službe ispričali medijima da se alarm oglasio baš zbog selektora Argentine.
Dijego Armando Maradona obreo se u Mančesteru kako bi na licu mesta proverio formu napadača "gaučosa" Karlosa Teveza kome ser Aleks Ferguson ipak nije pružio priliku da zaigra u ubedljivom trijumfu nad ekipom Čelsija (3:0). Selektor Argentine je 24 sata ranije na delu gledao i Havijera Maskerana koji je nastupao za Liverpul u razočaravajućem remiju protiv Stouka (0:0).

Нема коментара: