brojač poseta

субота, 31. јануар 2009.

NAJPOŽELJNIJE UDAVAČE

One su san svakog muškarca koji pored sebe želi da ima lepu i bogatu ženu

Ana Ivanović

U relativno konzervativnom srpskom društvu dobrom delu muškaraca je teško da se pomire sa tim da pored sebe imaju ženu koja je i lepa, i bogata, i uspešna. Neke od njih koje su uspele dobro da zarade, da imaju po nekoliko fakultetskih i master diploma, ne kriju da im je teško da nađu muškarca koji bi mogao da podnese njihov uspeh, ali i da ih prati kroz život. Isto tako, ni one ne bi mogle da se snađu s nekim ko je bar kao ličnost slabiji od njih, nemoćan da parira svim uspesima koje postižu. Ovo je lista samo nekih koje su idealna prilika za muškarca koji pored sebe želi da ima uspešnu, mladu, lepu i bogatu suprugu.

1. Ana Ivanović (21)

Ne samo što je već dve godine u top 10 teniserki sveta - za Anu nisu strani ni dobri plasmani na listama najlepših. Iako je popustila u igri, Ana je prošle godine samo od tenisa inkasirala 2.838.390 dolara, a da ne govorimo o sponzorima. Samo joj je proizvođač reketa „Joneks" na račun uplatio 10 miliona dolara. Astronomske sume dali su joj i „Adidas" i „Verano".

JELENA JANKOVIĆ

2. Jelena Janković (24)

Iako je još samo danas svetski reket broj 1 i ovu godinu nije počela baš sjajno, Džej Džej se teško nešto može zameriti. Ponela je titulu najzgodnije teniserke, a u 2008. zaradila 3.064.465 dolara. Postala je omiljeni promoter najvećih firmi na planeti i devojka koju na večeru zovu holivudske zvezde. Organizatori US opena su je izabrali za najzgodniju ili, preciznije rečeno, najbolje fizički pripremljenu i najbolje atletski građenu sportistkinju na planeti!

s3

3. Dajana Kostić (18)

Koliko je dobra prilika najstarija mezimica Marijane Mateus i biznismena Miodraga Kostića Koleta govori to što je osvojila srce Damira Ahmetova, sina ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova. Ne samo da tek punoletna Dajana ima božansku lepotu, već pohađa i najprestižniju evropsku školu „Le Rosej", koju su upisivali članovi kraljevskih porodica i deca uglednih ličnosti. Upućeni kažu da je Dajana uprkos tome veoma skromna devojka i jedan od najboljih učenika. Već ove godine će upisati studije biznis menadžmenta u Londonu.

Seka Aleksić

4. Seka Aleksić (28)

Čak i oni koji su gadljivi na estradu ne mogu osporiti uspeh da je munjevito uspela da se svrsta na listu najtiražnijih i najplaćenijih. Prodaje albume u tiražu od 100.000 primeraka, a isto toliko evra platili su joj za novogodišnji nastup. Upućeni kažu da ubira i najveće honorare među pevačima u inostranstvu. Oprobala se i kao kreator.

s5

5. Gordana S.Karić (27)

Ćerka Sretena i Slavice Karić i naslednica jedne od najmoćnijih srpskih imperija. Osim što je poznata trendseterka koja je uvek obučena po poslednjoj modi i koja je u Beograd između ostalog unela trend belih automobila (trenutno se vozi u belom „rendžroveru sport"), jedna je od najobrazovanijih Srpkinja. U Londonu je diplomirala najvećom ocenom, prva u klasi na Vebster univerzitetu, a pored toga ima i diplome za medije i komunikacije i za enterijer i dizajn.

6. Jelena B.Karić (26)

Ćerka Bogoljuba i Milanke Karić diplomirala je na prestižnom Vebster univerzitetu. U njenu čast tata Bogoljub je na Dedinju sagradio Vilu „Jelena". Od svih sestara Karić najmanje je javno eksponirana. Pričalo se da poseduje kuću od 1.710 kvadrata i plac približno iste površine. Trenutno vozi najnoviji džip „BMW X5".

s6

7. Ana Z.Karić (28)

Poslovna žena s diplomom menadžera, poliglota, manekenka iz hobija, Ana je između ostalog bila mis Jugoslavije 1998. Ćerka Zorana i Marijane Karić ima diplomu biznis menadžmenta u Londonu, a oni koji je poznaju kažu da nije razmažena bogatašica. Javnost je zna i iz spota Zdravka Čolića za pesmu „Nona bijela". Skija, igra tenis, pliva. Dobar je i vozač, a njen auto je džip jer se „u velikim automobilima oseća sigurno".

Нема коментара: