brojač poseta

петак, 23. јануар 2009.

ŠKOLSKA LJUBAV OD 30 MILIJARDI $

Dajana Kostić i Damir Ahmetov upoznali su se i zavoleli pre dve godine u švajcarskoj školi „Le Rosej"

s1

Romansa srpske „šećerleme" Dajane Kostić (18) i sina ukrajinskog milijardera Damira Ahmetova (21) započela je pre dve godine u Švajcarskoj. Kako saznaje Press, ćerka novosadskog biznismena Miodraga Kostića i Marijane Mateus i naslednik Rinata Ahmetova, Ukrajinca čije se bogatstvo procenjuje na 31 milijardu dolara, upoznali su se i zavoleli u najprestižnjoj evropskoj školi „Le Rosej".

„Le Rosej" pohađali Karađorđevići, Vučelići, Onazisovi...

Škola „Le Rosej" osnovana je 1880. godine i tokom celog 20. veka važila je za „školu za kraljeve", jer je kroz nju prodefilovao najveći deo evropskih krunisanih glava, a nju su tradicionalno pohađali i članovi kraljevskog doma Karađorđevića. Među roditeljima koji su odlučili da upišu decu u „Le Rosej" su neke od najslavnijih ličnosti proteklog veka: Džon Lenon i Joko Ono, Aristotel Onazis, Dajana Ros, Vinston Čerčil i mnogi drugi. Među decom poznatih Srba ovu školu pohađali su i sin i ćerka političara Milorada Vučelića.

- Dajana i Damir su se tokom školovanja prvo družili, ali se ubrzo iz prijateljstva rodila ljubav - navodi sagovornik blizak Kostićima, i dodaje da njihovi roditelji od samog početka podržavaju ovu vezu.

- Prilikom jedne posete Švajcarskoj, Kostić se upoznao sa Damirovim roditeljima, koji su takođe bili u poseti sinu. Budući da i jedno i drugo potiču uz bogatih porodica, njihovi roditelji nisu imali ništa protiv njihove veze. Koletu je posebno bilo drago to što je Damir prosto lud od ljubavi za Dajanom, a pri tom je i dobar i čestit mladić. Kostić i Damirov otac Rinat Ahmetov, koji je inače i vlasnik Šahtjora, vrlo brzo posle susreta uspostavili su poslovne kontakte na obostrano zadovoljstvo - navodi sagovornik Pressa.

Dajanin otac Miodrag Kostić nije želeo da priča o detaljima bajke njegove ćerke i sina ukrajinskog milijardera, ali je potvrdio za Press njihovu vezu: - Tačno je, moja ćerka i Damir Ahmetov su u ljubavi, ali ne želim da iznosim više detalja, jer to je njihova privatna stvar. Damir je divan mladić, Dajana je srećna i to mi je najvažnije - kratko je naveo srećni otac Kole.

s2

Švajcarski licej „Le Rosej", koji pohađaju Dajana i Damir, sa školarinom od oko 85.000 dolara godišnje važi za najskuplju školu na svetu, što je potvrdila i „Ginisova knjiga rekorda".

Нема коментара: