brojač poseta

среда, 07. јануар 2009.

Kako seks sa godišnjeg odmora imati cijelu godinu?

Nema ničeg boljeg od dugog godišnjeg odmora. Opušteni smo, bezbrižni i preplanuli što znatno poboljšava naš seksualni život. Pitate se zašto strast nestane kada se vratite kući? Evo nekoliko jednostavnih savjeta pomoću kojih ćete uživati cijelu godinu u seksu sa godišnjeg odmora.

Ne dajte da svakodnevnica samelje vašu seksualnost.

1. Pronađite način za opuštanje

Ne dajte da svakodnevica samelje vašu seksualnost. Topla kupka sa mjehurićima ili obogaćena eteričnim uljima opustiće vas. Nekad će vam u opuštanju pomoći sat vremena čitanja omiljenog modnog magazina.

2. Komunicirajte sa partnerom

Na godišnjem odmoru tepate sebi i birate riječi, a kada dođete kući jedino tepate kada nešto trebate, nešto slično kao "Dragi, hoćeš li kupiti mlijeko?"

Ako gunđanje i siktanje zamijene normalne razgovore, a lijepim riječima više nema mjesta, nervoza i svađe imaju otvoren put. Što više pričajte sa svojim partnerom, razgovarajte što vam smeta i gdje leži problem. Normalan razgovor o problemima, bez vrijeđanja i vikanja, uvijek je dobro došao.

Budite goli u posebnim prilikama

3. Međusobno se ugodno iznenadite

Na godišnjem odmoru niste birali vrijeme i mjesto za vođenje ljubavi. Ali, kod kuće je sasvim drugačija priča; skoro da sat možete namjestiti po svom rutinskom seksu. Vodite ljubav nakon večere, prije spavanja, sve u žurbi kako nebi ujutro bili pospani.

Seksolozi savjetuju da razbijete rutinu te da jedan dan namjestite budilicu deset minuta prije i bacite se na jedan 'na brzaka' prije posla.

4. Promijenite mjesto vođenja ljubavi

Nakon što ste na odmoru vodili ljubav na plaži, u kadi, na bazenu, itd, krevet vam se čini tako dosadan?

Najjednostavniji savjet vam je da krenete u prirodu te se sakrijete od očiju znatiželjnika i prepustite se nježnostima. Ili, zašto nebi na jedno veče unajmili sobu u hotelu?

5. Ne idite stalno uobičajnim putem

Puno parova padne u zamku rutine, odnosno nauče način na koji svog partnera dovedu do vrhunca, i onda se toga drže kao 'pijan plota'.

Ne morate poduzimati drastične mjere i raditi stvari koje vam nisu ugodne. Ali možda neka poza iz Kama Sutre vašem seksualnom životu da vjetar u leđa. Seksi igrače ili erotično donje rublje, predigru mogu učiniti nezaboravnom.

6. Čuvajte svoju privatnost

Ostanite prekrasni i kada se vratite sa godišnjeg odmora. Možda pranje zubi dok se on tušira, spavanje u starim gaćama i ne zatvaranje vrata od WC-a govore da ste se zbližili, ali negativno utiču na seksualni život.

Seksolozi savjetuju da ne pretjerujte sa golotinjom, odnosno, da se ne šećete po stanu goli nakon tuširanja, već da te prizore ostavite za posebne događaje. Naime, ako vas partner previše vidi golu, ostavljate mu vrlo malo mjesta za fantazije.

7. Izgledajte predivno

Velika je promjena kada nakon bikinija, vrućih hlačica i večernjih haljina uskočite u toplu široku trenerku i tenisice. Uložite malo u svoj seksi izgled i kada niste na ljetovanju.

Puno možete napraviti i sa malenim pomacima. Radije obucite seksi bokserice od običnih pamučnih ili se sredite u subotu naveče iako ostajete kod kuće.

Нема коментара: