brojač poseta

петак, 30. јануар 2009.

CECA KOD DŽAJE NA SLAVI!

Legendarni fudbalski as prošle nedelje u svojoj kući proslavio Svetog Jovana, među gostima mu bili Ceca Ražnatović, Dule Savić, Vuk i Danica Drašković...

s1

Za uspomenu... Ceca se slikala sa starijom Džajinom ćerkom

Najbolji igrač u istoriji srpskog fudbala Dragan Džajić prošle sedmice je u društvu porodice i prijatelja proslavio krsnu slavu Svetog Jovana. Posle prilično stresnog perioda i neizvesnosti zbog istrage koju protiv njega vodi Okružno tužilaštvo, Džaja nacionale je odlučio da krsnu slavu proslavi u krugu najbližih prijatelja, u intimnoj atmosferi.

slika

Rado viđen gost... Dule Savić

Njegov dom na Dedinju, između ostalih, posetila je najveća estradna zvezda u Srbije Svetlana Ceca Ražnatović, sa decom Anastasijom i Veljkom. Naravno, Ceca je iskoristila priliku da se slika sa starijom Draganovom i Brankinom kćerkom. Međutim, gospođa Ražnatović se nije latila mikrofona, jer su za podizanje atmosfere bili zaduženi poznati beogradski akustičari.

Normalno, veselje u porodičnom domu Dragana Džajića nije moglo da protekne bez Duleta Savića, bivšeg Džajinog saigrača, velikog prijatelja i višegodišnjeg saborca na „Marakani". On je bio u društvu supruge Marine, a pažnju mnogobrojnih gostiju privlačili su Vuk i Danica Drašković i glumica Nataša Čuljaković sa ćerkom Doroteom. Gosti su Džajićima poželeli sve najbolje, čvrsto uvereni da će Dragan dokazati nevinost u sudskom procesu koji se skoro godinu dana vodi protiv njega.

s2

Dobar domaćin... Džaja je služio goste na slavi

s3

Veselo... Gosti su zaigrali i kolce

Нема коментара: