brojač poseta

недеља, 25. јануар 2009.

ANA KOKIĆ RODILA ĆERKU NINU

Poznata folk pevačica porodila se u petak kasno uveče u KBC Zvezdara i na svet donela preslatku ćerku Ninu

s

Ponosni mama i tata... Ana i Nikola Rađen

Kokićeva je u pratnji svog supruga vaterpoliste Nikole Rađena stigla u bolnicu, da bi posle nekoliko sati doktori obavili carski rez. Prema rečima našeg sagovornika, operacija je protekla u najboljem redu, a mama i beba se odlično osećaju.

- Ana je trebalo da se porodi pre nekoliko dana, ali su je vratili iz bolnice kada se javila na dan zakaznog termina, jer beba još nije bila spremna za spoljni svet. Ipak, posle tri dana sve je krenulo svojim tokom i ona je carskim rezom na svet donela malu Ninu, tešku 3,5 kilograma i dugačku 53 centimetra. Iako je Ana priželjkivala da se porodi prirodnim putem, lekari su ipak morali da obave carski rez - kaže naš izvor blizak pevačici.

Nikola i Ana tajno su se venčali prošlog oktobra u crkvi svetog Vavedenja, a crkvenoj ceremoniji prisustvovali su samo najuži članovi porodice i kumovi mladenaca - Anina drugarica iz detinjstva Sanja i Nikolin prijatelj, vaterpolista Duško Pijetlović. Nedelju dana kasnije Ana i Nikola venčanje su proslavili u vili „Jelena", uz prisustvo mnogih javnih ličnosti, a pevačica je tada već bila u poodmakloj trudnoći.

Нема коментара: