brojač poseta

среда, 24. децембар 2008.

UHAPŠENA NARKO-BANDA!

Policija uhapsila četvoricu narko-dilera koji se sumnjiče da su prodavali velike količine droge po Beogradu. Kod osumnjičenih pronađeno 4 kilograma heroina, 3 kilograma kokaina, novac i oružje

Zaplena... Policija pronašla drogu, oružje, vagice za merenje droge i novac

Policija je uhapsila četvoricu narko-dilera, koji su deo jedne od najvećih kriminalnih grupa u Beogradu! Kako Press saznaje, u dve akcije na Novom Beogradu uhapšeni su Ognjen Šekularac (29), Matija Šporčija (30), Filip Petričević (28) i Dejan Pavlović (24), svi iz Beograda. Kod njih je pronađeno četiri kilograma heroina, tri kilograma heroina, novac, naoružanje i skupoceni automobili!

Akcija hapšenja ove grupe usledila je nakon višemesečnog rada policije. Dvojica mladića uhvaćena su u jednom stanu na Bulevaru Zorana Đinđića, a dvojica u garaži u ulici Otona Župančića.

- Uhapšeni narko-dileri deo su organizovane kriminalne grupe koja je prodavala velike količine narkotika po Beogradu. Sumnja se da je ova grupa za sedam meseci po Beogradu rasturila više od 300 kilograma droge! Osim trgovine narkoticima, policija ih sumnjiči i za nedozvoljeno posedovanje oružja. Članovi grupe poznati su policiji odranije, a dvojca članova grupe učestvovala su u pljački Privredne banke pre nekoliko godina, kada su upotrebili oružje - kaže za Press izvor blizak istrazi. U saopštenju MUP-a Srbije navodi se da je kod uhapšenih pronađena velika količina droge.

BEGUNAC... Radoslav Živanović

BEGUNAC... Radoslav Živanović

- Prilikom hapšenja i tokom pretresa iznajmljenih stanova i garaža koje su uhapšeni koristili, pronađeno je i oduzeto oko četiri kilograma kokaina, više od tri kilograma heroina, 50 kilograma paracetamola, 100 grama senacetina, 100 grama laktoze, više elektronskih vagica, miksera, hidrauličnih presa, kao i 3.000 evra, 37.000 dinara, više skupocenih vozila i dva pištolja.

Članovi ove kriminalne grupe heroin i kokain su čuvali u prethodno iznajmljenim stanovima i garažama, a potom bi ga preko lanaca preprodavaca prodavali po Beogradu - navodi se u saopštenju.

Policajci su tokom ove godine, u dve odvojene akcije, uhapsili i druge pripadnike ove kriminalne grupe - Milenka Vasića (34), Igora Tomkovića (34) i Bojana Markovića (32), takođe zbog sumnje da su trgovali narkoticima. Za Radoslavom Živanovićem (43), koji je u bekstvu, policija traga.

Policija je saopštila i da je u trećoj odvojenoj akciji uhapšen Ruško Pajić (43), kod kojeg je pronađeno i oduzeto više od pola kilograma heroina i 150 grama kokaina. Pajić se sumnjiči da je deo ove kriminalne grupe.

Kilogram heroina u „golfu"

Policija je u Nišu presekla još jedan kanal trgovine drogom i zaplenila više od jednog kilograma heroina. Uhapšeni su Slađan Velinović (32) iz Vranja, Imeri Bekim (35) i Saćipi Šabi (35), obojica iz Preševa, zbog sumnje da su trgovali narkoticima. Prilikom pretresa automobila „golf 2" vranjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Velinović, ispod njegovog sedišta policija je pronašla pakovanje oblepljeno selotejp-trakom braon boje, u kome se nalazio heroin. Osumnjičeni Velinović je heroin preuzeo od Bekima Imerija i Šabija Saćipija, koje je policija uhapsila na naplatnoj rampi Nais.

Нема коментара: