brojač poseta

недеља, 07. децембар 2008.

Trojica teško povređenih u sudaru

Tri osobe teško su povređene u sudaru koji se dogodio sinoć oko 18 sati na Zrenjaninskom putu kod isključenja za Besni Fok

s1

UŽAS NA ZRENJANINSKOM PUTU... Kamion preticao traktor i naleteo na „jugo"

Reč je o Dušanu Plavšiću, Slavku Pivšćanu i Goranu Bečevskom, koji su bili u „jugu" (BG 676-106), na koji je naleteo kamion „MAN" (ZR-927-32).

Do udesa je došlo kad je kamion natovaren ugljem, iduću ka Zrenjaninu, krenuo u preticanje traktora s prikolicom (SO Palilula 4696). Kada je pokušao da se vrati u svoju traku, udario je u traktor, zaneo se i vratio u suprotnu, direktno naletevši na „juga". Od siline udarca, otvorila se leva stranica kamiona i ugalj je doslovno zatrpao prednji deo kola.

- U trenutku mi se učinilo da nema šanse da je iko preživeo. Ali, posle minut-dva začuli su se jecaji iz „juga"- rekao je mladić koji je u „opelu" išao iza traktora.

- Potrčali smo i ja i još nekoliko vozača i rukama otrpavali „juga" ne bismo li pomogli nesrećnicima, međutim, bili su toliko uklešteni limom da nismo uspeli. Brzo su stigle i vatrogasne i ekipe hitne pomoći, koje su ih izvukle i smestile u sanitet. Koliko sam uspeo da vidim, najgore je prošao suvozač, koji je imao povrede glave. Sreća da nema poginulih, a izgledalo je kao da nema šanse da iko preživi ovakav sudar - kazao je ovaj vidno uzbuđen očevidac.

s2

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da saznamo više o zdravstvenom stanju povređenih, osim da su odmah po prijemu u Urgentni centar sva trojica prebačena na odeljenje reanimacije.

Нема коментара: