brojač poseta

четвртак, 18. децембар 2008.

MIMA U VEZI SA ANOM!

Glumac Mima Karadžić i pevačica Ana Nikolić u strasnoj ljubavnoj vezi

s

Glume dobre drugove... Ana i Mima, to su srca dva, grlili se, ljubili se, sve do 13 i 30

Glumac Milutin Mima Karadžić i pop pevačica Ana Nikolić već dva meseca su u strasnoj ljubavnoj vezi. Kako saznaje Press, njihovo prijateljstvo koje je započelo ovog leta u Crnoj Gori pre dva meseca preraslo je u ljubav, a sagovornik Pressa blizak ovom paru tvrdi da atraktivna pevačica nikada nije bila srećnija i zaljubljenija.

- Ana i Mima su se upoznali ovog leta u Budvi i još tada su neki mediji primetili njihovu bliskost. Međutim, Nikolićeva je u to vreme bila u vezi sa biznismenom Matijom Ćorkovićem. Druženje sa Mimom Ana je nastavila u Beogradu, a vrlo brzo je okončala vezu sa Ćorkovićem. Pre dva meseca Mima i Ana otpočeli su svoju romansu i sve češće su počeli da se pojavljuju u javnosti, doduše, zvanično samo kao prijatelji - navodi sagovornik Pressa koji je insistirao na anonimnosti.

Naš izvor dodaje da Ana i Mima još uvek ne žele da obelodanjuju ovu vezu, iako su nedavno na očigled nekih javnih ličnosti razmenjivali nežnosti u poznatoj beogradskoj vinoteci.

- U nekim medijima je osvanulo da će Mima čak angažovati Anu kao glumicu u svojoj novoj seriji. Ipak, da osim drugarskih i poslovnih odnosa postoje i neki intimniji, videlo se nedavno na jednoj promociji vina kada su Ana i Mima razmenjivali nežnosti naočigled brojnih gostiju - zaključuje sagovornik Pressa.

Нема коментара: