brojač poseta

среда, 03. децембар 2008.

MASAKR ZBOG DEVOJKE!

Marko Živojinović (20) i Marko Milanov (21) ubijeni, a Nikola Drefljak (19) teško povređen u masovnoj tuči ispred kafane „Žuta greda" u Beogradu. Dve grupe mladića potukle se zbog devojke

Mesto zločina... Kafana „Žuta greda“ u ulici Milutina Zečevića

Mesto zločina... Kafana „Žuta greda" u ulici Milutina Zečevića

Marko Živojinović (20) i Marko Milanov (21), obojica iz Beograda, ubijeni su u masovnoj tuči ispred kafane „Žuta greda" na Vračaru! U krvavom obračunu dve grupe mladića koji su se sukobili oko devojke, teško je povređen Nikola Drefljak (19), dok su još dvojica mladića zadobila lakše povrede.

Prijave protiv vlasnika „Žute grede"

Protiv vlasnika „Žuta greda" do sada su nekoliko puta podnošene prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. Ovaj restoran radi 24 sata dnevno, pa je policija i ranije intervenisala posle žalbi stanara okolnih zgrada.

Kako Press saznaje, Miloš B. (25) uhapšen je zbog sumnje da je izbo nožem nesrećne mladiće. Policija je uhapsila još osam osoba koje su učestvovale u tuči. Krvava drama odigrala se u sredu oko 4.15 časova na uglu ulica Dr Milutina Zečevića i Generala Horvatovića, ispred restorana „Žuta greda" u beogradskom naselju Vračar. Opšta tuča koja se završila ubistvom dvojice mladića trajala je samo pet minuta!

- Dvanaestorica mladića potukla su se zbog svađe oko devojke! Utvrđeno je da su svi učesnici tuče bili gosti restorana „Žuta greda". Za jednim stolom sedela su devetorica mladića iz Kumodraža, koji su proslavljali 18. rođendan Milana F. Za susednim stolom sedelo je društvo sa Voždovca - Miloš B. (25), Aleksandar L. (22) i još jedan mladić, u društvu tri devojke.

Drama na Vračaru... Policija brzo stigla i uhapsila devetoricu mladića koji su učestvovali u krvavom obračunu

U jednom trenutku, mladić iz društva koje je slavilo rođendan prišao je susednom stolu i javio se bivšoj devojci. Tada je došlo do kraće rasprave između njega i Miloša B. Ipak, ubrzo se sve smirilo - kaže Pressov sagovornik iz policije.

Tuča je počela kada je društvo u kom su bile devojke napuštalo restoran.

- U trenutku kada su trojica mladića sa devojkama izašla iz „Žute grede", devetorica mladića koji su proslavljali rođendan krenuli su za njima. Ispred restorana došlo je do žestoke tuče u kojoj su potegnuti i noževi! Krvavi obračun se nastavio i kada je došla policija - priča naš izvor, i dodaje:

- Kada je prva patrola stigla do „Žute grede", tuča je uveliko trajala! Tek kada su pomahnitali mladići videli trojicu iz suprotstavljenog tabora u lokvi krvi na zemlji, prestala je tuča! Na mestu mrtav je ostao Marko Živojinović, dok su Marko Milanov i Nikola Drefljak izbodeni u stomak i grudi kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar. Nož kojim su ubijeni mladići pronađen je u travi iza ograde obližnjeg dvorišta - kaže izvor blizak istrazi.

On kaže da je policija privela devet učesnika obračuna, a kako nezvanično saznajemo, niko od mladića sa Voždovca i Kumodraža koji su učestvovali u tuči nije poznat policiji i nema dosije.

Blokada... Policija zaustavila saobraćaj oko Južnog bulevara

- Policija sumnja da je Miloš B. lovačkim nožem izmasakrirao svu trojicu mladića. Nož je pronađen i kod Aleksandra L. Istraga će definitivno utvrditi ko je izvršio dvostruko ubistvo - kaže izvor blizak istrazi.

Očevici iz restorana kažu da ništa nije slutilo na tragediju.

- Restoran „Žuta greda" radi non-stop. Ovde noću na roštilj svraćaju radnici iz treće smene, taksisti, ali i mnogi mladi Beograđani koji se vraćaju iz provoda. Sećam se da je do nas sedela grupa mladića koja je proslavljala rođendan, ali niko nije pravio problem. Kada su trojica mladića i devojke izašli napolje, došlo je do svađe i tuče dve grupe mladića. Bilo je stravično, nije se znalo ko koga udara! Kasnije sam čuo da su dvojica mladića imala ogromne lovačke noževe koje se izvukli iz futrola - priča jedan od gostiju kafane!

Zorica Pantelić, vlasnica kafane „Žuta greda", rekla nam je da ne može da poveruje šta se dogodilo samo zbog pozdrava bivšoj devojci.

- Posvađali su se kada je jedan od mladića koji su slavili rođendan prišao susednom stolu i pozdravio bivšu devojku. Sve se smirilo i trojica koja su sedela sa devojkama mirno su naručila piće i hranu - rekla nam je vlasnica restorana.

Žrtva... Marko Živojinović iskrvario od brojnih uboda nožem

- Grupa devojaka i mladića platila je račun i krenula. Odjednom su devojke počele da vrište. Svi su pojurili napolje. Nastala je tuča. Čim je čuo prvi vrisak, šanker je pozvao policiju. Stigli su brzo. Kada se sve smirilo uneli su jednog dečka svog krvavog u restoran, a onda i drugog. Na ulici je ležao još jedan mladić, sav krvav - rekla je Zorica Pantelić.

2 коментара:

Анониман је рекао...

9 na 3!!!
strasno!!!
smatram da ih je momak ubio u samoodbrani!

Анониман је рекао...

o pokojnicima se prica sve najbolje!!! Sta traze andjeli u 4 sata ujutru u kafani?