brojač poseta

уторак, 23. децембар 2008.

MARKO ŽIVIĆ SE BORI ZA ŽIVOT!

Lekari Marku odstranili tumor koji je zahvatio jednjak i želudac, operacija trajala nekoliko sati. Glumac se uspešno oporavlja

Popularni glumac i TV voditelj Marko Živić (36) operisan je u petak na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradu! Marku je, kako saznajemo, tokom višečasovne hirurške intervencije odstranjen zloćudni tumor koji mu je bio zahvatio delove jednjaka i želuca! Operacija je, kažu lekari, bila uspešna, ali Marku sledi dug, višemesečni oporavak.

Poznatog glumca operisao je profesor dr Predrag Peško, direktor Prve hirurške, koji važi za jednog od najboljih hirurga u Srbiji. Profesor Peško juče nam je rekao da se „sve dobro završilo" i da se Marko sada dobro oseća. Kako saznajemo, Marko Živić bi već krajem ove nedelje mogao da bude pušten na kućno lečenje.

Prijatelji popularnog glumca kažu da je Marko u poslednjih nekoliko meseci osećao tegobe i da mu je operacija zakazana posle samo nekoliko pregleda.

- Marko je imao nepodnošljive bolove u stomaku. U prvi mah lekari su pomislili da mu je pukao čir, jer je imao simptome karakteristične za taj zdravstveni problem. Međutim, kada je po hitnom postupku pregledan, utvrđeno je da ima tumor koji je zahvatio kraj jednjaka i početak želuca - kaže za Press izvor blizak Živiću. On kaže da je Marko imao sreće što je taj tumor otkriven u ranoj fazi i što se nije proširio po organizmu.

- Najvažnije je to što je on sve ovo prihvatio prilično normalno, nije paničio niti pravio dramu. To je u ovakvim situacijama jako važno... - kaže za Press jedan od Živićevih bliskih prijatelja.

Marko Živić važi za jednog od najpopularnijih i najtalentovanijih glumaca svoje generacije. Trenutno radi kao jedan od voditelja-učesnika emisije „Genijalni šou" na TV Avala. Do zaključenja ovog našeg izdanja na telefon Marka Živića niko nije odgovarao, a sve pozorišne predstave u kojima on glumi otkazane su.

Nataša Stojčević: Biće mu bolje, verujem u Marka!

Marko Živić je do pre dve godine bio oženjen voditeljkom emisije „Plesom do snova" Natašom Stojčević, koja se nedavno preudala za Predraga Pavlovića Bakija, producenta na TV Pinku. Nataša nije želela da se priča o detaljima Markove bolesti.

- Ne bih volela da komentarišem takve stvari. Znam sve, čula sam se s Markom. Verujem u njega, ne mislim da je to toliko strašno i sigurna sam da će mu biti bolje - kaže Markova bivša supruga.

Poznati menadžer Aleksandar Kukanjac kaže da je bio zatečen vešću o bolesti svog bliskog prijatelja:

- Bio sam na putu kada su mi javili da je Marko u bolnici. Čuo sam se s njim posle operacije. Još uvek je u bolnici i mnogo bolje se oseća - naveo je Kukanjac.

Нема коментара: