brojač poseta

субота, 06. децембар 2008.

CNN NIKOLIĆA PROGLASIO ZA MLADIĆA!

Poznata američka televizija uz tekst o Mladiću objavila veliku sliku predsednika SNS-a, Tomislav Nikolić najavljuje da će tužiti CNN

Da li su za CNN svi Srbi ratni zločinci... Nikolićeva slika kao ilustracija za tekst o Mladiću

Da li su za CNN svi Srbi ratni zločinci... Nikolićeva slika kao ilustracija za tekst o Mladiću

Svetski popularna američka televizija „CNN" ne razlikuje Ratka Mladića od Tomislava Nikolića! CNN je, naime, na svom veb sajtu objavio opširan tekst o prekjučerašnjem pretresu Mladićeve kuće i stanova u Beogradu, koji je ilustrovan slikom predsednika SNS-a Tomislava Nikolića, odnosno plakatom iz njegove ovogodišnje predsedničke kampanje „Svim srcem za Srbiju".

Fotografija agencije „Get imidžis" na kojoj se jasno vidi Nikolić potpisana je sa „Ratko Mladić je optužen za genocid pred Međunarodnim krivičnim tribunalom u Hagu". Uz fotografiju je objavljen tekst agencije „Asošijeted pres" o potrazi za bivšim vojnim liderom bosanskih Srba, naslovljen sa „Srpska policija nastavlja potragu za optuženim za genocid, Ratkom Mladićem".

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić kaže za Press da se nada da CNN ima dovoljno para, pošto planira da ih tuži zbog ove „slučajnosti".

- Šta da vam kažem, nadam se da posle objavljivanja ove fotografije neće krenuti da me hvataju razni lovce na glave, kako bi me prodali Hagu za pet miliona dolara. Svi znaju da ja uvek slobodno šetam - kaže Nikolić, koga smo pozvali upravo dok je gledao sebe na CNN-u.

On kaže da ne veruje da je u pitanju greška američke televizije, i najavljuje tužbu protiv CNN-a.

- Verujem da je u pitanju neka smišljenija akcija, jer se takvom servisu ne događaju ovakve neprofesionalnosti. Nadam se da je platežna moć CNN-a dovoljno dobra i da ih nije uhvatila svetska finansijska kriza, pošto ću da ih tužim zbog ovoga. Na sudu će morati da objasne kako je moguće da pomešaju sliku Ratka Mladića i fotografiju iz moje ovogodišnje predsedničke kampanje. Kom sudu ću ih tužiti i koliku ću nadoknadu da tražim odlučiće advokati profesionalci. Nadam se da CNN ima dovoljno para - kaže Nikolić.

Na pitanje kako je lično doživeo ovaj profesionalni propust Amerikanaca, Nikolić kaže da je „ponosan" zato što ga je CNN „izjednačio sa Ratkom Mladićem", i još jednom ponavlja:

- Ali, ipak ću da ih tužim.

Нема коментара: