brojač poseta

уторак, 23. децембар 2008.

BACIO SE SA GAZELE NA BUS

Aleksandar M. (36) iz Beograda preskočio ogradu kod Mostarske petlje i bacio se sa 20 metara visine na minibus. Mladić udario u krov i pao na kolovoz, s teškim povredama prebačen u Urgentni centar

Pokušaj samoubistva... Aleksandar skočio sa Mostarske petlje

Aleksandar M. (36) iz Beograda bacio se juče oko 16.30 časova s mosta Gazela na minibus! Mladić je kod Mostarske petlje preskočio ogradu, udario u krov minibusa i pao na kolovoz! On je s teškim povredama prebačen u Urgentni centar.

Aleksandar M. pokušao je da se ubije juče oko 16.30 časova. On se kretao pešačkom stazom na Mostarskoj petlji u pravcu Novog Beograda. Iznenada je preskočio ogradu i bacio se sa 20 metara visine! U tom trenutku naišao je minibus na liniji E2, koji saobraća od Dorćola do Petlovog brda, a kog je vozio Miodrag A. Pošto je prošao stanicu ispod mosta Gazela i nastavio ka Sajmu, na semaforu se upalilo crveno svetlo.

- Minibus je bio pun putnika. Čekao sam da se upali zeleno svetlo kada smo začuli strahovit udarac u krov minibusa. Nikome od nas nije palo na pamet da je neko skočio s mosta! Mislili smo da je neki poveći predmet pao na krov. Otvorio sam vrata i izašao da vidim šta je to bilo - ispričao je vozač Miodrag A.

Krvavo... Mladić udario najpre u krov minibusa i pao na kolovoz

Kada je izašao iz minibusa, video je stravičan prizor. S desne strane minibusa, odmah uz ogradu puta, ležao je muškarac u lokvi krvi.

- Mladić je bio krvav i u nesvesnom stanju - pričao je vozač, još šokiran i potresen užasnim događajem. Sve vreme se raspitivao kod policajaca da li je Aleksandar M. živ i kakvo je njegovo stanje.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, svi su se nadali da će mladić ostati živ. Lekari su brzo stigli i prebacili Aleksandra M. u bolnicu.

Iza minibusa stajala je kolona automobila. Radoznali vozači i putnici izlazili su da pitaju šta se dešava. Vozač jednog automobila koji je išao iza minibusa rekao je da je video da „nešto pada" s mosta:

- Dok sam stajao na semaforu, odjednom sam primetio kako nešto pada s mosta! Zatim se čuo jak udarac i telo je s krova palo uz ivičnjak... Vozač je izašao iz minibusa. Kad je primetio telo, potpuno se ukočio - priča ovaj očevidac.

U prvom trenutku nikome nije bilo jasno da li ga je neko bacio s mosta ili je sam skočio, ali je policija nakon uviđaja pretpostavila da je sam skočio.

- Na delu mosta s kojeg je skočio niko nije video šta se desilo. Najverovatnije je da je u pitanju pokušaj samoubistva - kažu u policiji.

Mada je Aleksandar M. bio u nesvesnom stanju kada je prebačen u Urgentni centar, nakon prijema na Odeljenje reanimacije došao je svesti.

Нема коментара: