brojač poseta

уторак, 09. децембар 2008.

BACILA NA MUŽA SONU KISELINU!

Biljana I. posle žestoke svađe nasred ulice bacila sonu kiselinu u oči suprugu Mladenu i nanela mu teške povrede po licu! Kiselina pala i na glavu ćerke, koja se od opekotina oporavlja u Dečjoj bolnici u Tiršovoj!

TEŠKE POVREDE ... Mladen ima opekotine po očima, licu i vratu, udahnuo je i otrovna isparenja

Biljana I. iz Šapca bacila je sonu kiselinu u oči svom suprugu Mladenu i nanela mu teške povrede! U obračunu supružnika, koji se odigrao nasred ulice na Novom Beogradu, stradala je i njihova ćerka A. I. (4), kojoj se kiselina prosula na glavu! Mladen je sa teškim opekotinama prebačen u bolnicu, a devojčica se oporavlja u Dečjoj bolnici u Tiršovoj ulici.

Porodična drama odigrala se juče oko 9.30 časova ispred jedne zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Policija je o svemu obaveštena tek kada su u bolnicu primljeni povređeni otac i ćerka!

Kako Press saznaje, Biljana i Mladen nedavno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Biljana I. živi u Šapcu i sa ćerkicom je došla u Beograd. Ona se našla sa suprugom Mladenom I., koji živi u Bosni, kako bi dete zajedno odveli na pregled kod lekara. Sastali su se na autobuskoj stanici kod Studentskog grada i krenuli su prema bolnici, ali su se usput posvađali.

- Na Bulevaru Zorana Đinđića izašli su iz autobusa. Usledila je žestoka svađa. Biljana je izvadila iz torbe flašu sa sonom kiselinom. Mladen je pokušao da joj otme flašu. U tom trenutku Biljana je prosula kiselinu po glavi i očima supruga. Deo kiseline pao je i na devojčicu koja je stajala pored njih - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Posle tuče majka je odvela ćerku u Institut za majku i dete. Neko od očevidaca pozvao je Hitnu pomoć, koja je Mladena prevezla u Urgentni centar.

- Devojčica je primljena oko 10 časova u Institut za majku i dete. Kada su lekari videli koje povrede ima dete, odmah su obavestili policiju. Ubrzo je po nalogu policije dete u pratnji majke kolima Hitne pomoći prevezeno u Dečju bolnicu u Tiršovoj. Lekari su konstatovali da devojčica A. I. ima lakše opekotine od kiseline na glavi, po temenu i čelu i na levoj strani lica, a takođe opasna tečnost je detetu prsnula i u oči. Devojčica je van životne opasnosti i biće zadržana nekoliko dana na ispitivanjima - kaže Pressov sagovornik iz istrage, i dodaje:

- Mladen ima opekotine od kiseline po očima, licu i vratu, a udahnuo je i isparenja od kiseline. On je najpre dovezen u Urgentni centar, ali je kasnije prebačen na Kliniku za opekotine u Zvečanskoj ulici. Mladen je pregledan i na Očnoj klinici.

Mesto napada... Ulaz zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića

Mesto napada... Ulaz zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića

Sagovornik Pressa kaže da su se Biljana i Mladen međusobno optuživali ko je bacio kiselinu.

- Mladen je rekao policiji da se posvađao sa ženom, koja ga je potom polila sonom kiselinom. On je pokušao da je spreči, pa se kiselina prosula i na dete. Međutim, Biljana je negirala da je polila supruga i ćerku kiselinom i rekla da je za sve kriv njen muž Mladen - kaže naš sagovornik.

Нема коментара: