brojač poseta

недеља, 14. децембар 2008.

ANIN NOVI KALENDAR
Srpska teniserka predstavila kalendar za 2009. godinu, koji je uradila za „Verano". Ana u hotelu „Zira" otvorila i izložbu najzanimljivijih fotografija nastalih tokom snimanja

ana ivanovic

Ana Ivanović, peta teniserka sveta, predstavila je sinoć kalendar za 2009. godinu, koji je nedavno uradila za kompaniju "Verano". U ekskluzivnom ambijentu hotela "Zira" u Beogradu, jedna od najlepših sportistkinja današnjice otvorila je tom prilikom i izložbu najzanimljivijih fotografija sa snimanja kalendara, koji će se uskoro pojaviti na tržištu u ograničenom broju primeraka.
Nakon brojnih naslovnih strana i modnih editorijala, koje je uradila za najuglednije domaće i strane magazine te poštanske marke s njenim likom objavljene uoči Olimpijskih igara u Pekingu, Ana je juče prvi put u karijeri predstavila i svoj kalendar - a sudeći prema reakciji prisutnih - bilo je i vreme! Zanimljiva grafička rešenja i neobičan dizajn, u kombinaciji s marketinški očigledno isplativim osmehom Ane Ivanović, rezultirali su jednim od originalnijih kalendara na našim prostorima pa nema sumnje da će doživeti veliki uspeh među fanovima srpske teniserke.
Sama Ana kaže da je neobično uživala u radu na ovom projektu, kao i da je oduševljena kako su ispale njene fotografije.
- Sve smo morali da snimimo za samo jedan dan, bilo je izuzetno naporno, ali sam ja prezadovoljna kako je ispalo. Nikada nisam radila ništa slično i ovo je za mene bilo jedno fantastično i nesvakidašnje iskustvo. Sve su mi fotografije lepe i drage, ali bih možda izdvojila onu za hotel "Zira" jer izgleda kao da ležim na krevetu, a u stvari stojim dok mi drže jastuk iza glave! U svakom slučaju, bilo je sjajno - rekla je Ana na jučerašnjoj prezentaciji.
U ovom trenutku još nije poznato kada će se Anin kalendar pojaviti u slobodnoj prodaji, ali je već sad izvesno da do njega neće moći lako da se dođe budući da je iz "Verana" najavljeno da će se štampati u ograničenom tiražu.
Naša teniserka, međutim, neće imati mnogo vremena za opuštanje u rodnom Beogradu pošto već u ponedeljak putuje u Australiju, gde će nastaviti s pripremama za predstojeću sezonu.
- Ciljevi su odavno poznati, osvajanje još gren slem titula i povratak na prvo mesto NjTA liste, a na meni je da se u ovom periodu što bolje pripremim. Prošle su me upale mišića i one neprijatne sitnice koje prate svaki početak priprema tako da verujem da ću biti spremna za nove izazove - poručila je naša teniserka, kojoj bi u Australiji trebalo da se pridruži i njen dečko Fernando Verdasko.


Нема коментара: