brojač poseta

уторак, 04. новембар 2008.

Zgodni Švajcarac ucenjivao nemačku bogatašicu

Porodica stoji iza Suzane Klaten, nemačke milijarderke koju je zajedničkim fotografijama ucenjivao zgodni Švajcarac Helg S. i nema ni govora o njenom razvodu, piše danas nemačka štampa povodom ljubavne afere najbogatije Nemice završene ucenom u milionskom iznosu.

"Muž, sa kojim je 18 godina u braku i imaju troje dece, podržava je u potpunosti", tvrdi portparol Suzane Klaten, žene teško do 13 milijardi dolara, naslednice porodice Kvant koja stoji iza BNW i drugi firmi. "Porodica joj daje veliku snagu".
Prijatelji Suzane Klaten su izjavili da je njen brak samo ojačan tom aferom, i da se na razvod i ne pomišlja.
Skandal je izbio nakon što je zgodni Švajcarac, koji je u štampi već "zaradio" naziv žigolo, dao svom prijatelju Italijanu da snima scene iz skupih hotelskih soba i njegove susrete sa milijarderkom, ne preterano atraktivnog izgleda, a zatim je poèeo da je ucenjuje.
Suzana Klaten, koja se ne pojavljuje često u javnosti i za koju štampa piše da je "stidljiva, ali inteligenta, razumna i sposobna", platila je oko sedam miliona evra ucene, a kada je Švajcarac hteo još para, donela je odluku da ga prijavi policiji i tuži.
"Bez obzira na neprijatnosti javnih posledica po nju ona je donela odluku da podnese tužbu", rekao je njen portparol i naglasio da su fotografije sa zajedničkih susreta sa zgodnim ucenjivačem počele da se pojavljuju još u jesen 2007. godine. "Suzana se odlučila da slučaj prijavi policiji, jer je shvatila da odnos prema gospodinu Helgu S. ima kriminalnu pozadinu", rekao je njen portparol, ističući da je cilj tog Švajcarca od početka bio da iznudi novac.
U međuvremenu su ljubavnik Švajcarac i fotograf Italijan uhapšeni, a kako štampa piše, najbogatija Nemica izgleda da nije bila jedina žrtva zgodnog Švajcarca.

Нема коментара: