brojač poseta

четвртак, 20. новембар 2008.

UHAPŠEN VOĐA "DELIJA"!

Velibor Dunić, jedan od vođa navijača Zvezde, uhvaćen u Švedskoj zbog sumnje da je šef narko-grupe iz Zemuna. U isto vreme u Beogradu uhapšena četvorica iz njegove ekipe sa 34 kilograma marihuane

Mesto hapšenja... Beogradska policija uhapsila na parkingu kod „Arene“ članove Dunićeve krimi-grupe

Mesto hapšenja... Beogradska policija uhapsila na parkingu kod „Arene" članove Dunićeve krimi-grupe

Velibor Dunić (23), jedan vođa navijača Crvene zvezde, uhapšen je u ponedeljak u Švedskoj zbog sumnje da je šef kriminalne grupe iz Zemuna koja se bavila prodajom droge! U isto vreme, beogradska policija uhapsila je kod sportske hale „Arena" četvoricu članova njegove grupe prilikom primopredaje 34 kilograma marihuane!

Velibor Dunić uhapšen je u Švedskoj, u saradnji sa beogradskom kancelarijom Interpola.

- Dunić je jedan od vođa navijača Fudbalskog kluba „Crvena zvezda". On se sumnjiči i da je jedan od šefova kriminalne grupe. Dunić je u oktobru pobegao u Bosnu, odakle je otišao u Švedsku. Pobegao je nekoliko dana pre hapšenja kriminalne grupe iz Zemuna. Tada je uhapšena dvanaestočlana grupa, koja se okupljala oko Nemanje Bojovića, zvanog Hemija (24), Stevana Mandarića (21) i Petra Guzijana (21). Policija je tražila Dunića i zbog pucnjave na jednom splavu u Beogradu. U saradnji sa Interpolom, Dunić je lociran i uhapšen u Švedskoj - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Hapšenje Dunića nastavak je akcije policije koja je započeta u oktobru. Beogradska policija je preksinoć, prilikom primopredaje 34 kilograma marihuane, uhapsila dve osobe iz Crne Gore i dve iz Beograda za koje se sumnja da su deo Dunićeve ekipe.

Dunićeva ekipa... Rašković, Stanković i Vuković pali na primopredaji droge

Dunićeva ekipa... Rašković, Stanković i Vuković pali na primopredaji droge

- Kod hale „Arena" uhapšeni su Aleksandar Stanković, zvani Aca, (37) iz Podgorice, Ranko Rašković (38) iz Nikšića i Vladimir Vuković, zvani Čelati (27), iz Beograda, prilikom preprodaje ukupno 34 kilograma marihuane, upakovane u tri velike plastične kese - saopštio je MUP Srbije.

Drogu je u Beograd iz Podgorice dovezao vozač autobusa preduzeća „Božur" iz Podgorice - Rašković, a sumnje se da su Stanković i Vuković drogu dalje distribuirali na beogradskom tržištu.

- Tom prilikom uhapšena je još jedna osoba iz Zemuna, koja se dovodi u vezu sa osumnjičenima - navodi se u saopštenju policije.

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je početkom oktobra 12 osoba osumnjičenih za prodaju droge u Zemunu i učestvovanje u obračunima sa članovima konkurentskih grupa. Policija je tada navela da je jedan organizatora tih kriminalnih aktivnosti Nemanja Bojović, zvani Hemija, sa grupom „zemunaca". Kod njih su prilikom hapšenja pronađeni dva kilograma „spida", revolver, gasni pištolj i falsifikovana dokumenta. Članovi ove grupe označeni su u medijima kao naslednici nekadašnjeg „zemunskog klana".

Нема коментара: