brojač poseta

уторак, 04. новембар 2008.

Masakr u Kuzminu!

Ljubiša Adamović (39) iz Kuzmina ubio bivšu ljubavnicu Anđelku Šojić (54), njenog muža Despota Ranisavljevića (62) i komšiju Radivoja Radaka (74). Ljubiša se potom obesio u svojoj kući

s

Ljubiša Ljube Adamović (39) iz Kuzmina kod Sremske Mitrovice ubio je troje ljudi, pa izvršio samoubistvo! Kako Press saznaje, Ljubiša je nožem ubio svoju bivšu ljubavnicu Anđelku Šojić (54), njenog nevenčanog supruga Despota Ranisavljevića (62) i komšiju Radivoja Radaka (74). Ubica se potom obesio u svojoj kući!

Nezapamćen zločin u selu Kuzmin kod Sremske Mitrovice otkriven je juče kada je policija pronašla četiri tela! U 7.45 časova u kući u centru Kuzmina pronađeno je telo Ljubiše Adamovića, koji se obesio. U toku jučerašnjeg dana na smetlištu i jednoj njivi policija je pronašla tela Anđelke Šojić, Despota Ranisavljevića i Radivoja Radaka. Na sva tri leša bili su vidljivi tragovi rana, najverovatnije nanetih nožem.

Kako Press saznaje, Ljubiša je izvršio masakr zbog ljubomore jer je Anđelka bila njegova bivša ljubavnica. On se posle raskida povremeno viđao sa Anđelkom i njenim nevenčanim suprugom Despotom. Kako su se Anđelka i Despot družili u poslednje vreme s Radivojem, Ljuba je bio ljubomoran na njih i verovatno je zbog toga izvršio masakr!

- Anđelka i Despot živeli su zajedno, a Radivoj se družio s njima. Povremeno smo ih viđali sve troje zajedno. Moguće je da je Ljubiša posle raskida bio ljubomoran na sve troje jer se po selu pričalo da su oni u ljubavnom trouglu - pričaju meštani Kuzmina.

Ljubomora motiv

Ljubiša Adamović je najpre nožem iskasapio Anđelku i njenog muža.

- Tela je ostavio na smetlištu Šidina u blizini autoputa na ulazu u Kuzmin iz pravca Sremske Mitrovice. Potom je nožem ubio Radaka i njegovo telo bacio na jednu njivu u ataru sela Kuzmin. Onda se vratio u Kuzmin i obesio u svojoj kući - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Ljubiša je živeo sam u ulici Nikole Radojčića u centru Kuzmina i izdržavao se povremenim nadničenjem. Anđelka i Despot, koji je bio seoski grobar, živeli su u Ravnjanskoj ulici, u skromnoj kućici koju im je selo napravilo pre više decenija.

- U poslednje vreme živeli su od prikupljanja i prodaje sekundarnih sirovina. Radivoj Radak bio je u selu poznat pod nadimkom Karadžić. U Kuzmin je došao iz jednog sela u okolini Šida, a živeo je sam u jednoj od baraka na železničkoj stanici - pričaju meštani.

Nezapamćena tragedija

Oni kažu da su Anđelka i njen muž Despot bili omiljeni u selu. Despot je od svog oca prihvatio zanimanje seoskog grobara, sa svima je bio dobar, gledao je svoja posla i nikome nije smetao. Zato je njihova smrt posebno potresla meštane.

- Stvarno ne znam ko bi ovim ljudima hteo da učini zlo. Despota su svi znali kao skromnog čoveka, koji je sa svima bio u dobrim odnosima. Bili su dobri ljudi i ovo je zaista nezapamćena tragedija. Svi koji su ih znali šokirani su ovim događajem - rekao je jedan od meštana.

Uviđaj na licu mesta izvršili su istražni sudija Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici i zamenik okružnog javnog tužioca.

Нема коментара: