brojač poseta

субота, 29. новембар 2008.

KRIŠTO NETRAGOM NESTAO!

Pošto je podneo ostavku na mesto direktora Aerodroma „Nikola Tesla", Bojan Krišto je netragom nestao, bukvalno kao da je u zemlju propao!

BOJAN KRIŠTO

Kako saznaje Press, Krišto se nikome od bliskih saradnika ne javlja, isključio je sve telefone, a do njega ne mogu da dođu ni najviši funkcioneri G17 Plus!

Krišto je, podsetimo, u utorak oko podneva izašao iz direktorskog kabineta na Aerodromu, rekao sekretarici da odlazi i da je podneo ostavku. Vozač ga je potom odvezao do centra grada i tu mu se gubi svaki trag! Dan kasnije, Vladi Srbije je dostavljena Krištova pismena ostavka, koju je on napisao dan ranije. Međutim...

- Bojanu je u kabinetu ostao kaput, koji još visi tamo na čiviluku. I jedna laptop torba mu je ostala u kancelariji... - kaže izvor našeg lista sa Aerodroma.

Obavešteni sagovornici Pressa kažu da je Krišto „najverovatnije odmah posle podnošenja ostavke otišao u inostranstvo".

- Čuo sam da je Bojan u Londonu, gde je odleteo preko aerodroma u Budimpešti... On je u Engleskoj završio srednju školu i fakultet i ima tamo dosta prijatelja. Takođe, Bojan ima i britansko državljanstvo - otkriva naš sagovornik.

Šefica poslaničke grupe G17 Plus Suzana Grubješić kaže za Press da „nema pojma" gde se sada nalazi njen partijski kolega.

- Zaista nemam informaciju gde je gospodin Krišto sada. On je isključio sve telefone - rekla nam je Grubješićka. Na pitanje da li je tačno da je Krišto već napustio zemlju i da se nalazi u Londonu, ona kaže:

- Nemam tu informaciju, stvarno ne znam gde je...

Pokušaji novinara Pressa da stupe u kontakt sa članovima porodice Krišto ostao je juče bez uspeha. Na telefon na koji se ranije javljao Ivan Kazimir Krišto, otac Bojana Krišta, javio nam se muški glas, koji nam je samo neljubazno rekao da smo pogrešili broj i zalupio slušalicu.

Нема коментара: