brojač poseta

понедељак, 10. новембар 2008.

Šef obezbeđenja ranjen pred stanom

Šef obezbeđenja ranjen pred stanom
NOVI SAD - U Novosađanina Sašu B. (38) preksinoć je, u momentu dok je ulazio u zgradu u kojoj stanuje u Ulici Stojana Novakovića 3, maskirani napadač ispalio četiri metka i jednim ga pogodio u nogu. Napadač je nakon pucnjave pobegao, a Saša B. je sa teškom povredom odvezen u Klinički centar Vojvodine, gde su mu lekari ukazali pomoć.

Napad se, kako „Blic“ nezvanično saznaje, dogodio oko 23 sata, dok je Saša B. otključavao ulazna vrata zgrade. Maskirani napadač, koji ga je verovatno čekao u zasedi, istrčao je iza parkiranih automobila i počeo da puca prema njemu.
Iako ranjen, Saša B. je uspeo da uđe u zgradu i domogne se stana na trećem spratu. Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo stigla, ali je napadač već bio odmakao.
U Kliničkom centru lekari su konstatovali da je Saša pogođen u list leve noge, a zbog ustrelne rane bila je neophodna i hirurška intervencija. Mada se motiv ove pucnjave zvanično ne pominje, policija pretpostavlja da je povezan sa činjenicom da je Saša B. šef obezbeđenja u jednoj od čuvenijih novosadskih folkoteka gde su česti incidenti. Činjenica da mu je napadač ciljao u noge nagoveštava da je pucnjava bila vid upozorenja, karakterističnog za kriminogeni milje. Policija je obavila uviđaj i traga za napadačem.

Нема коментара: