brojač poseta

четвртак, 23. октобар 2008.

SEKA KREIRA ZA PSE

Poznata folk zvezda završila svoju prvu kolekciju namenjenu kućnim ljubimcima, prvi promoteri postale njene čivave Cezar i Bjonda

Seka i Bjonda

Ljubav na prvi liz... Seka i Bjonda Aleksić

Vlasnici pasa uskoro će prvi put za svoje kućne ljubimca moći da nabave krpice „Made in Serbia", a za to se pobrinula folk zvezda Seka Aleksić koja je završila kolekciju „Queen for pets". Zasad, u ponudi su Sekini svojeručno kreirani modeli za čivave i ostale patuljaste rase pasa, a naredna kolekcija trebalo bi da bude bogatija i za krpice namenjene nešto krupnijim psima.

- Oblačenje kućnih ljubimaca može da bude jako zabavno, ali ne treba zanemariti ni praktičnu namenu ovakvih krpica, jer dolaze hladniji dani - kaže Seka za Press. - Za moje ljubimce Cezara i Bjondu do sada sam kupovala garderobu isključivo u inostranstvu, jer je to kod nas bilo nemoguća misija. Zato sam rešila da proširim asortiman mog modnog brenda na liniju koja je namenjena i ljubimcima. Skice modela su završene, počela je i izrada, tako da će se sve to uskoro naći u prodaji u Srbiji - navela je Aleksićeva za Press, i zaključila da će njene bele čivave biti prvi promoteri odnosno „manekeni" kolekcije „Queen for pets".

Нема коментара: