brojač poseta

среда, 08. октобар 2008.

Savršeno bekstvo

U čudesno lepom okruženju Sent Barta, jedno od bisera Kariba, mali intimni hotel "Eden Rock" pruža nesvakidašnji ugođaj, a pre svega, udoban i luksuzan boravak.

s

Smešteno na steni okruženoj koralnim grebenom, peščanom plažom i tirkiznim morem, ovo zdanje je pre 50 godina podigao slavni lokalni avanturista Remi de Henen kao kuću za odmor. Pre petnaestak godina, kuću je otkupio engleski par Metjuz s istom namerom, ali pet godina kasnije "Eden rock" se pridružio prestižnoj grupi "Relais & Chateau" i svrstao se u red respektabilnih hotela.

Info:

Smeštaj: 31 soba i apartman

Prateći sadržaji: bazen, restorani, spa, fitnes centar, prodavnice, kablovska televizija

Aktivnosti: pecanje, ronjenje, vodeni sportovi

Cena: od 475 do 2.975 evra

Koristan link: www.edenrock.com

Hotelski kompleks čini nekoliko zgrada s apartmanima, sobama, kućicom na plaži. Gotovo sve sobe imaju pogled na more. Sve su uređene različito, ali sve imaju fine komade antikviteta i originalne slike, mini barove, satelitsku televiziju, klima-uređaje i telefone.

Spa na otvorenom s bazenima napunjenim morskom vodom i spektakularnim pogledom na okean savršeno je mesto za relaksaciju. Tri restorana obećavaju vrhunsku kuhinju. Posebna zanimljivost je "Peščani bar", u kome, dok ručate, sedite s nogama u pesku. "Eden Rock" je savršena kombinacija luksuza i privatnosti. Mesto za savršen odmor. Dovoljno da slušate zvuke talasa dok vas nežno "masira" topli morski vetar. Bolje od svake terapije.

Нема коментара: