brojač poseta

четвртак, 09. октобар 2008.

Pozor, akcija!

Kurir došao u posed privatnog video-snimka na kome obnažena mlada policajka pokazuje značku i policijsku legitimaciju

BEOGRAD - Pripadnica MUP Srbije, želeći da se osveti izvesnom Bokiju, došla je na ideju da sa svojim ljubavnikom snimi privatni seksi video-klip, koji je juče dospeo u našu redakciju.

U nešto manje od 60 sekundi obnažena mlada policajka (ime poznato redakciji), premešta se iz jednog u drugi ugao sobe u potrazi za boljim osvetljenjem i izoštrenom slikom, dok je kamera mobilnog telefona prati.

Sledeći snimateljev glas, koji policajki nervozno poručuje da se “ništa ne vidi” i da “digne glavu”, ona skida tanki komad odeće koji joj je pokriva grudi i seda potpuno naga pored prozora.

- Sad se vidiš lepo... Boki, vidi ovo, Boki! - dobacuje kamerman.

U sledećem kadru gola policajka pokazuje svoju službenu značku na kojoj se vidi njeno ime, slika, ali i broj značke.

- Ovo je samo za Bokija - dodaje glas s druge strane kamere.

S obirom na to da je snimak prilično lošeg kvaliteta, obratili smo se MUP Srbije da bi proverili identitet ove devojke. Pokušali smo da proverimo da li je ona i dalje aktivan policajac ili je službena legitimacija možda falsifikovana.

Međutim, do zaključenja ovog izdanja Kurira oni nisu ni potvrdili niti demantovali da je osoba sa snimka zaista zaposlena u MUP i da poseduje policijsku značku. Ostali smo uskraćeni i za odgovore ko je ona, gde tačno radi i od kada je radnik MUP Srbije.

Нема коментара: