brojač poseta

четвртак, 23. октобар 2008.

PLAYBOY

Slobodanka Tošić, učesnica šoua „Survajver", za kojom je i dalje raspisana centralna poternica zbog umešanosti u pokušaj ubistva, slikala se naga za „Plejboj"

Slobodanka Tošić

Jedna od učesnica ovogodišnjeg serijala „Survajver" Slobodanka Tošić slikala se obnažena za naslovnu stranu najnovijeg broja magazina „Plejboj". Bivša mis fotogeničnosti BiH poznata je javnosti i po tome što se duže od dve godine nalazi na centralnoj poternici MUP-a Republike Srpske zbog umešanosti u pokušaj ubistva Đorđa Ždrala, jednog od vođa istočnosarajevnog podzemlja.

Za magazin „Plejboj" Slobodanka je izjavila da kada zacrta neki cilj, bori se svom snagom da ga ostvari, a jedan od ciljeva joj je, kako navodi, da razuveri svet da su manekenke slabe i nesposobne. Slobodanka ima 22 godine, studira menadžment i sebe u budućnosti vidi i kao političara jer, po njenim rečima, „dobar političar mora da zna da manipuliše ljudima".

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a RS Gojko Vasić potvrdio je Pressu da je za bivšom mis fotogeničnosti BiH Slobodankom Tošić raspisana centralna poternica, ali ne i međunarodna Interpol poternica.

- MUP RS za njom je raspisao potragu, a na osnovu toga Okružni sud u Istočnom Sarajevu za Tošićevom je raspisao i centralnu poternicu. To praktično znači da je ona slobodna da se kreće po svetu, ali ukoliko kroči na teritoriju BiH, biće uhapšena i sprovedena nadležnom tužilaštvu - istakao je Vasić.

Нема коментара: