brojač poseta

петак, 17. октобар 2008.

MALOLETNIK UPUCAN U VRAT!

N. M. (17) teško ranjen kod teretane „Sinđelić" u ulici Vojislava Ilića. Mladić u kritičnom stanju, policija identifikovala napadača

Drama... Hitna pomoć uspela da izvrši reanimaciju i odveze teško povređenog mladića u Urgentni Centar

Sedamnaestogodišnji N. M. iz Beograda teško je ranjen kod teretane „Sinđelić" u ulici Vojislava Ilića! Četvorica napadača prišla su mladiću koji je pokušao da pobegne, ali su ga posle kraće jurnjave sustigli i upucali u vrat! N. M. je u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar. Kako Press saznaje, policija je identifikovala mladića koji je ranio N. M.!

Nije učenik Tekstilne škole

Kako Press saznaje, N. M. stanuje na Novom Beogradu. On je učenik Poljoprivredne škole u Krnjači, a u Tekstilnu školu je došao sa svojim drugovima da bi sredio neraščišćene račune sa suparničkom ekipom oko jedne devojke.

Izvor Pressa blizak istrazi kaže da je N. M. došao juče oko 11.30 časova s trojicom drugova ispred Tekstilne škole. Oni su se odmah sukobili sa četvoricom mladića, takođe maloletnika.

- Dve grupe mladića najpre su započele žučnu raspravu. Navodno su se svađali oko neke devojke. Posle kraće rasprave usledila je opšta tuča! Grupa s kojim je došao N. M. počela je da beži. Četvorica iz suparničke ekipe, od kojih su neki imali pištolje, krenuli su za N. M. - priča za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- Iz škole niko nije video kada je počela pucnjava, ali nekoliko prolaznika potvrdilo je da je jedan mladić bežao i da su četvorica napadača trčala za njim. Kada su sustigli N. M. kod ulaza u dvorište teretane „Sinđelić", jedan od njih mu je prišao i iz neposredne blizine pucao u njega.

Naš sagovornik objašnjava da je N. M. pao na stazu, a četvorica napadača su pretrčala ulicu Vojislava Ilića i pobegla u pravcu Zvezdare.

Teško povređen... N. M. pogođen jednim metkom u vrat

Teško povređen... N. M. pogođen jednim metkom u vrat

- Jedan od napadača bio je u crnoj dukserici s kapuljačom, drugi je na sebi imao zeleni duks takođe s kapuljačom i školski ranac na leđima. Pretpostavlja se da su svi stari oko 16-17 godina. Policija je juče po podne uhapsila trojicu drugova ranjenog mladića koji su učestvovali u tuči, dok je identifikovan mladić koji je pucao na N. M. i za njim se traga - kaže izvor Pressa.

Stanari zgrada u ulici Vojislava Ilića kažu da ih ne čudi da se dogodila pucnjava jer su česte tuče kod Srednje tekstilne škole.

- Čujem da su pucali zbog neke devojke. Ovo je strašno! Sačekali su ga i pucali mu u lice kao neki mafijaši, i to zbog devojke! Kakvi su oni žestoki momci, četvorica na jednog? Nisu to „momci", to su klinci koji nose pištolje i koji neće doživeti tridesetu. Komšija koji ih je video rekao mi je da ne veruje da imaju više od šesnaest-sedamnaest godina - kaže stanar obližnje zgrade.

N. M. je pogođen jednim metkom u vrat i u kritičnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

- Nije davao znake života i naša ekipa izvršila je reanimaciju. Posle dvadesetak minuta uspeli smo da ga povratimo, pa je prevezen u Urgentni centar - kaže lekar iz Hitne pomoći.

Uviđaj trajao satima... N. M. upucan na stepeništu kod teretane

Uviđaj trajao satima... N. M. upucan na stepeništu kod teretane

Kako Press saznaje u Urgentnom centru, teško ranjeni mladić je odmah operisan. Intervencija je trajala više od dva sata, ali je njegovo stanje i dalje teško.

- Pogođen je jednim metkom pravo u vrat. Pacijent je u komi i njegovo stanje je kritično - kažu u Urgentnom centru.

Нема коментара: