brojač poseta

уторак, 30. септембар 2008.

TUČA "TOMISTA" I RADIKALA!

Posle uvreda, kletvi i psovki koje danima međusobno razmenjuju poslanici iz SRS-a i bivši radikali koji su prešli kod Tomislava Nikolića, prešlo se i na teren fizičkih obračuna!

Ko je jači... Mijatović i Živanović

Ko je jači... Mijatović i Živanović

Poslanik kluba „Napred Srbijo" Predrag Mijatović optužio je kolegu poslanika iz SRS-a Srboljuba Živanovića da ga je „fizički napao i najgrublje vređao" ispred zgrade Skupštine Srbije.

- U ponedeljak, po završetku sednice Skupštine, sreo sam se sa Živanovićem na pešačkom kod Skupštine, tačnije preko puta, kod zgrade Predsedništva Srbije. Živanović me je prvo verbalno napao, krenuo je da me psuje! Rekao sam mu da me ostavi na miru, ali je on nastavio da me prati u stopu i psuje mi majku, porodicu i sve ostale poslanike na čelu sa Tomislavom Nikolićem, nazivao nas je izdajnicima, plaćenicima... Iznerviran, upitao sam ga: „Šta hoćeš koju đavolsku mater?!" Tad je pokušao da me udari glavom, ali sam to izbegao. Posle toga me je pljunuo u lice i počelo je koškanje! Spale su mi naočare i polomile se. A onda je pobegao u Pionirski park - priča za Press Mijatović.

On kaže da za to ima brojne svedoke i sumnja da je ovo naručen napad.

- Ne znam da li je ovo naredio Dragan Todorović, Vojislav Šešelj ili Zoran Krasić. Upozoravam šefa poslaničke grupe radikala Todorovića da smiri svoje poslanike. Ako ovako nastave, desiće se neko sakaćenje, ubistvo - kaže Mijatović, i podseća na zločin iz srpske skupštine 1928. godine kada je Puniša Račić ubio Stjepana Radića i smrtno ranio Pavla Radića i Đuru Basaričeka.

Međutim, Srboljub Živanović za Press negira optužbe i tvrdi da je Mijatović sve izmislio jer je bio pijan!

- Video sam da je Mijatović pijan i verovatno mu se od alkohola i javila ta ideja o napadu, jer se teturao dok je prelazio ulicu. Nisam ga pljunuo, ni vređao. Njega verovatno grize savest što je napustio SRS, pa zbog toga hoće da se opravda pred građanima i svojom porodicom - kaže Živanović.

Нема коментара: