brojač poseta

понедељак, 29. септембар 2008.

Hju Hefner otpušta Plejboj "zečice" zbog finansijske krize

Plejboj "zečice" postale su poslednje žrtve kreditnog škripca. Tajkuna Hjua Hefnera savetovali su da otpusti neke od zaposlenih u njegovom multimilionerskom carstvu kako bi uspeo da se izbori tokom globalnog ekonomskog kolapsa, prenosi Dejli telegraf.

Osamdesettrogodišnjem Hefneru rečeno je da otpusti pojedine članove osoblja u njegovim kancelarijama u Njujorku i Los Anđelesu ovog meseca jer će u suprotnom bankrotirati.
Kompanija je nedavno zabeležila pad akcija sa 6,20 funti na 1,55 funti. Izvor iz kompanije rekao je za Dejli star da su šefovi kompanije svesni pogoršane situacije već neko vrme.
"Samo oni na visokim položajima znaju već neko vreme kako stvari loše stvari po Hjua", rekao je on. Portparol Elizabet Ostin nije potvrdila otpuštanje zaposlenih rekavši da je to unutrašnja stvar kompanije i kojoj ne žele da govore javno.
Ove novosti biće još jedan udarac za Hefa koji je nedavno otkrio da ga njegove dve "zečice" varaju. Holi Medison, koja je nosila titulu Hefnerove "broj 1" devojke navodno je imala aferu sa mađioničarem Krisom Ejndželom, dok se druga zečica Kendra Vilson navodno viđa sa fudbalskom zvezdom Henkom Basketom. Portparol "zečica" demanotvao je ove glasine.
"Glasine da je Holi napustila Hefa zbog Krisa Ejndžela nisu istinite. Holi i Kendra i dalje žive u palati".

Нема коментара: