brojač poseta

субота, 07. јун 2008.

ZLOČIN ZBOG LJUBOMORE!

Rade Bogićević ubio prijatelja Vladimira Ćerimana (55) iz Ivanjice i prebio svoju ljubavnicu Milku Popović (44) jer je sumnjao da su Milka i Vladimir u vezi

STRAVIČNO... Ćeriman pronađen mrtav u svojoj kući u Ivanjici

Rade Bogićević (43) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je ubio prijatelja Vladimira Ćerimana (55) iz Ivanjice i brutalno pretukao svoju ljubavnicu Milku Popović (44) jer je verovao da su Milka i Vladimir u vezi! Rade je najpre otišao kod Vladimira i na smrt ga pretukao, a onda se vratio kući u kojoj je živeo s Milkom i krvnički prebio nesrećnu ženu, koja se nalazi kritičnom stanju!

Crna hronika u Ivanjici!

Ivanjicu je nedavno potresao stravičan zločin koji je izvršio njen meštanin Milinko Kušić! Milinko je u selu Trešnjevica kod Arilja ašovom ubio sina svoje ljubavnice Miroslava Bogdanovića (14) i zakopao njegovo telo u šumi. Kušić je krvnički ubio dečaka jer je njegova majka raskinula vezu sa njim.

Tri nedelje kasnije, ovog puta u centru Ivanjice, odigrala se nova drama, koja se zbog ljubomore takođe završila tragično! Rade Bogićević je ubio prijatelja i prebio svoju ljubavnicu.

Policija je u četvrtak oko 9 časova u kući Vladimira Ćerimana u ulici Milana Mihailovića u centru Ivanjice pronašla Ćerimanovo telo. Posle nekoliko časova, u kući Radeta Bogićevića u Ivanjici nađena je isprebijana Milka Popović iz Bedine Varoši kraj Ivanjice!

- Iako se čekaju nalazi obdukcije, pretpostavlja se da je Vladimir ubijen nekim tupim predmetom jer je imao rane na glavi. Inače, po telu Ćerimana bilo je dosta modrica - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Prijatelj Vladimira Ćerimana posumnjao je da se Vladimiru nešto dogodilo jer je poslednji put viđen u nedelju. Ispričao je svojim prijateljima da mu je žao što Vladimir ne sme da izađe napolje jer je imao modrice po licu! Loše je izgledao, jedva je hodao. Posle tri dana policija je došla kod Vladimira i, pošto nije bilo odgovora, provalila je unutra. Pronašli su telo nesrećnog čoveka na podu u lokvi krvi.

- Ćeriman je voleo da popije, ali je bio dobar čovek, svi su ga voleli. Nikada nije pravio probleme. Imao je svoje društvo. Popravljao je električne uređaje i mislim da nije imao neprijatelje. Mislim da nikom nije ni dugovao. U nedelju sam ga video poslednji put i tada je imao masnice po licu - rekao nam je jedan Vladimirov komšija, koji je dodao da je živeo sam, mada je imao sina.

NA SMRT PRETUČEN... Vladimir Ćeriman žrtva pomračenog uma

Dok je policija još radila uviđaj, stigla je vest da je u kući, takođe u centru Ivanjice, pronađena isprebijana Milka Popović. Milka je bila u besvesnom stanju i odmah je prebačena u čačansku bolnicu.

- Pacijentkinja se nalazi u životnoj opasnosti, ali su njene vitalne funkcije zasad stabilne. Konstatovane su joj brojne povrede po telu. Ona ima veliki broj preloma kostiju - izjavio je Momčilo Spasić, direktor Zdravstvenog centra u Čačku.

Kako u oba slučaja nije bilo nasilnog ulaska u kuće, policija je povezala slučaj s njihovim zajedničkim prijateljem Radetom i odmah otišla do njega. Nisu ga našli, a na vratima je stajala poruka da se nalazi na putu, u Beogradu. Nekoliko sati kasnije, policija ga je uhapsila na izlasku iz Ivanjice.

- Rade je odmah priznao zločin. Rekao je da je duže vreme sumnjao da ga njegov prijatelj i žena s kojom je živeo varaju. On je još prošle nedelje u nekoliko navrata pretukao Vladimira, koji je u masnicama izlazio iz kuće. Pretpostavljamo da je Rade došao u nedelju kod Vladimira, koji je već bio u teškom stanju, i dokrajčio ga nekim tupim predmetom. Obdukcija će utvrditi kada je Vladimir preminuo - kaže naš sagovornik. Kako saznajemo, Rade je ranije bio oženjen drugom ženom iz Ivanjice i ima dete s njom, ali već godinama nije u kontaktu s porodicom.

Ivanjička policija potvrdila je da je uhapsila Radeta, koji je osumnjičen za ubistvo i pokušaj ubistva. Zoran Milinković, istražni sudija Okružnog suda u Užicu, odredio je pritvor Bogićeviću.

Нема коментара: