brojač poseta

петак, 13. јун 2008.

ŠVEDSKA JE "IN"

Magazin za putovanja „Trevelers dajdžest" preporučuje turistima da posete Švedsku jer su tamošnje žene veoma lepe i obrazovane

„Trevelers dajdžest", magazin koji se bavi putovanjima, napravio je popis zemalja u kojima žive najlepše žene sveta. Na vrhu je Stokholm, glavni grad Švedske. Naime, to je grad u kojem će se turistima zbog mnoštva prelepih devojaka činiti da su se našli u rijaliti šou-programu o top-modelima.

„Trevelers dajdžest" tvrdi da su Šveđanke pristupačne i vrlo obrazovane. Govore engleski s britanskim akcentom, pa bi mnogi turisti mogli da pomisle da su Engleskinje. Osim po lepim ženama, Švedska i ostale skandinavske zemlje spadaju i u najsigurnije zemlje za turiste.

Stanovnice Buenos Ajresa su na visokom drugom mestu. U Argentini ima mnogo potomaka italijanskih emigranata, koji se ističu egzotičnom lepotom, kao i ostale žene iz južnoameričkih zemalja. Zemlje istočne Evrope i Baltika zauzimaju mesta od trećeg do osmog, i to redom: Rusija, Bugarska, Letonija, Belorusija, Ukrajina i Estonija. Rusija je dom mnogih predivnih žena.

- Broj lepih žena u moskovskom metrou veći je nego broj lepih devojaka u celim SAD - kažu u magazinu. Inače, Nemačka, Francuska i Švajcarska ne nalaze se na ovoj listi.

- Ljudi u ovim zemaljama više pažnje posvećuju izgledu svojih ljubimaca nego sebi - kažu turisti.

Dankinje i Holanđanke se, pak, od ostalih žena razlikuju po slobodi izražavanja i apsolutnoj nezainteresovanosti za socijalni status svojih partnera.

Нема коментара: