brojač poseta

среда, 18. јун 2008.

Telenora otvorio glavnu prodavnicu u Beogradu

Kompanija Telenor u Srbiji otvorila je danas novu glavnu prodavnicu u Beogradu, koju su upotrebom novih kompozitnih materijala i rasvete osmislili domaći dizajneri.

Arhitekta i koautor dizajna prodavnice Maja Vidaković kazala je novinarima da je prodavnica opremljena ekranima na dodir, bežičnim internetom i mogućnošću preslušavanja muzike zamišljena kao prostor za okupljanje korisnika.

Kako su naveli u Telenoru, prodavnica u Knez Mihailovoj ulici biće jedinstvena po dizajnu, ali je u njoj primenjen već postojeći model interaktivne kupovine, koji Telenor koristio u 40 novootvorenih prodavnica u ovoj godini.

Nova prodavnica u Beogradu moći će da se koristi i kao prostor za organizovanje prijema i mužičkih događaja, a svečano otvaranje je planirano za subotu 21. jun, kada će nastupiti francuska grupa "Spektakl de la Luna".

Telenor je u prva tri meseca 2008. u Srbiji ostvario operativnu dobit od 1,24 milijarde dinara (15,53 miliona evra), što je za 18 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

U istom periodu Telenor je povećao broj korisnika na srpskom tržištu za 63.000, na ukupno 2.987.000 i održao stabilni tržišni udeo veći od 39 odsto. Ukupan prihod Telenora u Srbiji od januara do marta iznosio je 87,5 miliona evra.

Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine, pošto je za 1,513 milijardi evra kupio Mobi 63.

Нема коментара: