brojač poseta

среда, 04. јун 2008.

Stižu nove verzije mapa iz „Nokije“


Kompanija „Nokia“ je objavila da je njena dugoočekivana poboljšana verzija aplikacije Nokia Maps izašla iz beta faze i da je dostupna potrošačima.


Preuzeta više od 240.000 puta otkad je predstavljena u februaru, aplikacija Nokia Maps 2.0. nudi poboljšanu dodatnu automobilsku i pešačku navigaciju, dodati su multimedijski gradski vodiči, ponuđeni satelitski snimci.
Kartografska i navigacijska rešenja Nokie pružaju navigacijske smernice, lokalne sadržaje i svetske karte direktno na mobilnim telefonima na način kao što to jedino mogu povezani uređaji.
Automobilska navigacija u poboljšanoj verziji ima određene vrste navigacijskog pregleda: navigacija, strelica ili ptičja perspektiva.
Pešačka navigacija pomaže korisniku da odredi svoj položaj nudeći mu informacije o građevinama, ulicama i parkovima koji ga okružuju i prati smer u kom se krećete.
Aplikacija Nokia Maps 2.0. koristi vektorske karte Navteqa i TeleAtlasa, i sada sadrži karte koje pokrivaju više od 200 zemalja, s navigacijskim uputstvima za 70 zemalja. Karte mogu da se preuzmu direktno na odabrane uređaje ili na kompjuter koristeći aplikaciju Nokia Map Loader.

Нема коментара: