brojač poseta

субота, 21. јун 2008.

SMOKI ŠAHOVNIČAR!

Srpski glumac Ljubiša Samardžić veselio se u Beču u zagrljaju hrvatskih navijača

A u partizanskim filmovima ih je tamanio... Ljubiša „vatreni" Samardžić

Jedan od najvatrenijih navijača hrvatske fudbalske reprezentacije pred sinoćnu istorijsku fudbalsku utakmicu protiv Turske bio je i Ljubiša Samardžić. Proslavljeni srpski glumac uslikan je dok se u zagrljaju hrvatskih fanova u dresovima sa šahovnicom veselio na ulici austrijske prestonice. Na fotografiji, koja je osvanula i na naslovnoj strani zagrebačkih „Sportskih novosti", vidi se Smoki, koji zagrljen s Hrvatima, peva jedan od njihovih navijačkih hitova.

U izjavi za Press Samardžić je potvrdio da je vatreni navijač Hrvata:

- Nikakvo čudo nije što sam se slikao s navijačima Hrvatske - kaže Smoki, i dodaje: - Ljudi su hteli sa mnom da se slikaju, a i meni je bila čast. Svako bi trebalo da se divi tako maštovitoj i lepoj igri kakvu su pokazali Hrvati. Sport nikako ne smemo mešati s politikom, i ja sam veliki zagovornik ovakvog principa - rekao je Ljubiša Samardžić, objasnivši da je u Beču zbog poslovnih obaveza:

- Ovde završavam svoj novi igrani film, koji će svoju ekskluzivnu premijeru imati na Filmskom festivalu u Sopotu - zaključio je Smoki za Press.

Hrvatski navijači širom Evrope važe za najekstremnije, a na utakmici protiv Poljske svoju „maštovitost" pokazali su nacističkim pozdravom tokom emitovanja njihove himne „Lijepa naša".

Нема коментара: