brojač poseta

четвртак, 19. јун 2008.

SIN DRAGAN: JURE ME POLITIČARI!

Glumac Nenad Okanović, junak serije „Selo gori, a baba se češlja", dobio nedavno ponudu da se politički angažuje

Mladi glumac Nenad Okanović, poznatiji kao sin Dragan iz serije „Selo gori, a baba se češlja", dobio je nedavno ponudu da se politički angažuje. Okanović, koji vreme do početka snimanja treće sezone serije „Selo gori, a baba se češlja" provodi odmarajući se i planirajući nove projekte, kaže za Press da je imao nameru da za vreme ovogodišnje Drinske regate napravi trodnevni etnofestival u Ljuboviji, ali da je od toga odustao zbog pokušaja lokalnih vlasti da ga upletu u politiku.

FACEBOOK: Fanovi sina Dragana Ana, Ceca, Palma...

Grupu „Fan klub ‘Sin Dragan'", koja je oformljena kako bi pružila podršku perspektivnom glumcu, čini za sada 388 članova, ali se ovaj broj svakodnevno povećava. Među članovima, pored „običnih" obožavalaca i političara Dragana Markovića Palme, nalaze se i folk pevačica Ceca Ražnatović, najbolja teniserka sveta Ana Ivanović. Pored sina Dragana, klub obožavalaca na „Fejsbuku" ima i lokalni pijanac Džoda, koji u seriji „Selo gori" glumi sam sebe.

- Neću da pominjem imena ljudi koji su imali nameru da me politički angažuju, kako bi mi pomogli da sebi ispunim veliku želju i napravim etnofestival. Odustao sam, jer nema cene zbog koje bih postao pristalica ijedne političke partije. Ja ću festival sa Brankom Trijićem, jednim od najboljih srpskih gitarista, da napravim kad-tad, ali neću da dozvolim da me bilo ko ucenjuje - otkrio je Okanović za Press.

Sin Dragan otkriva da je na „Fejsbuku", jednoj od najpopularnijih lokacija na internetu, nedavno otvoren njegov fan klub, a da se među obožavaocima sina Dragana nalazi i lider stranke Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma.

- Osim „običnih" fanova, koji su oduševljeni mojom ulogom ostvarenom u najgledanijoj srpskoj TV seriji, među obožavaocima sina Dragana je i političar Dragan Marković Palma. Njega sam lično kontaktirao na „Fejsbuku", jer bilo mi je zanimljivo i simpatično da postanemo prijatelji, iako sam apolitičan „do koske", mada ne znam da li on lično uređuje svoj profil. Fan klub sina Dragana su otvorili moji drugari. Kada su me obavestili o tome i sam sam se priključio klubu, koji je tada imao četrdesetak članova - kaže šarmantni glumac.

Sam Dragan Okanović dao je svoj doprinos fan klubu tako što je sa obožavaocima podelio svoje brojne privatne fotografije, na kojima se vidi u društvu porodice, na godišnjem odmoru, ali i kao jedan od vatrenih Zvezdinih navijača.

1 коментар:

Анониман је рекао...

EXTRA JE!NAJVECI LIK NA SVETU!!!!!!!