brojač poseta

понедељак, 16. јун 2008.

OPASNO LEPA

Anđelina Džoli predstavlja simbol lepote, iako nije zadovoljna svojim izgledom, a najbolje se oseća s malo šminke i u jednostavnoj odeći

Bez obzira da li se radi o njenom divljem ponašanju, brojnim tetovažama, burnim vezama ili humanitarnom radu, Anđelina Džoli (33) uvek je u žiži interesovanja. Njena crna kožna odeća danas više nije u prvom planu, ali Anđa neverovatno privlači pažnju svojom senzualnom lepotom, izjavama i stalnim širenjem porodice. Atraktivna je podjednako muškarcima i ženama, jednostavno predstavlja zlatan standard lepote. Predstavljamo vam kako se neguje i šta za nju predstavlja lepota.

TRETMAN KAVIJAROM

To je možda za većinu ljudi kulinarski delikates, ali Anđelina je prepoznala njegovu vrednost u službi lepote. Ona kaže da voli da na njenom licu bude što više „kavijar lepote", a krajnji cilj je luksuzno negovana koža.

SOČNE USNE

Nemoguće je ignorisati činjenicu da Anđelina zvanično ima najpoznatije i najpoželjnije usne na svetu.

- Jedina šminka koju koristim, iako će to možda zvučati smešno, jeste sivi karmin, zato što su moje usne svetlocrvene, a to mrzim - kaže Anđelina. Neverovatno je da to kaže neko sa čijim bi se usnama menjala svaka žena.

POGLED MAČKE

Ona poseduje zavidnu lepotu sa očaravajućim pogledom mačke koji je, pored usna, njen zaštitni znak. Međutim, ni Anđelina nije uvek zadovoljna svojim izgledom.

- Mi uvek želimo ono što nemamo. Svako od nas ima čudne periode u životu, kada, na primer, vidite neku lepu i modernu ženu i poželite da izgledate kao ona - kaže Anđa.

OSLOBOĐENA LEPOTA

Iako joj je posao takav da često boravi na crvenom tepihu, Anđelina ni tada nije tipična holivudska glumica. Ona danas više brine o stanju u svetu, svetskim aferama i ratovima nego o kosi i šminkanju.

- U savršenom svetu ja bi se šetala bez majice, u kožnim pantalonama i čizmama i ne bih imala dilemu da li da se češljam - kaže Anđa.

Нема коментара: