brojač poseta

субота, 07. јун 2008.

Nosi grudi od 18 kilograma

Zvezda pornografskih filmova Maksi Maunds ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najvećim silikonskim grudima na svetu - svaka njena dojka teška je neverovatnih devet kilograma.

„Stupila sam u kontakt s Ginisovom knjigom rekorda i pitala ih da li, pored prirodnih grudi, postoji kategorija za implantate, ali su mi oni rekli da ne postoji, pa sam digla ruke“, priča ona. „A onda su me pitali da li sam zainteresovana za tu kategoriju, jer je upravo uvode. Na kraju su mi saopštili da sam pobedila.“

Maksi Maunds je devedesetih godina počela da se bavi erotskim plesom na Floridi. Pre toga je bila balerina i bavila se jahanjem, a onda je poželela da promeni figuru. „Imala sam staromodne silikonske implantate“, objašnjava ona. „Tada su se po medijima pojavile priče o njihovoj štetnosti, pa sam ih zamenila implantatima sa slanom vodom.“ Grudi su počele da joj se opuštaju, pa je ugradila cevčice ispod pazuha da bi mogla da ih podigne. Godine 2000. izvadila je implantate i podvrgla se zabranjenom postupku: u grudi joj je ubrizgan rastvor koji tera tkivo dojki da proizvodi tečnost i „naduvava“ ih. Međutim, kod nje su dojke nastavile da rastu.

Нема коментара: