brojač poseta

недеља, 29. јун 2008.

Najpoželjnija devica na svetu

Sa očima kao u vučice i savršenim telom, nije nimalo čudno što je Adrijana Lima postala jedna od vodećih svetskih manekenki.

s

Još manje čudi što je takva zapala za oko našem košarkašu Marku Jariću, osvedočenom ljubitelju lepih žena. Prelepa Brazilka biće, po svemu sudeći, i srpska snaha - Marko ju je nedavno zaprosio na proslavi njenog 27. rođendana i mada joj ovo nije prva veridba, upućeni tvrde da par vrlo blizu oltaru.

s

Adrijana Lima je rođena u Salvadoru, u brazilskoj pokrajini Baija, a modni skauti su je otkrili kad je imala 13 godina. Posle tri godine se seli u Njujork, a njen prvi značajniji angažman bila je kampanja za brend "Gas" (tu su upravo dominirale njene prodorne plave oči). Danas je zaštitno lice kompanije "Viktorijan sikret" i četvrta najplaćenija manekenka na svetu.

Da li zbog činjenice da oca nije nikada upoznala (ostavio je njenu majku u šestom mesecu trudnoće), tek Lima je stroga hrišćanka i zakleta devica (do braka).

- Seks dolazi posle venčanja. Muškarac koji to poštuje je moj izbor. Ako ne poštuje moju odluku, to znači da me ne želi, objasnila je svoj stav "najpoželjnija devica na svetu", kako ju je nazvao američki časopis "GQ".

Test je, mada se, s obzirom na reputaciju od njega to nikada ne bi očekivalo, prošao, po anketama, "najpoželjniji srpski neženja". I ne samo da ga je prošao, preporodio se: igra bolje nego ikad. Ah, ta Lima!

Нема коментара: